Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste inkjetprinter

Redactie     12:41     No comments

Beste inkjet printers


De inkjetprinter is het model printer dat thuis het meest gebruikt wordt. En dan met name de all in one inkjetprinter waarmee je ook kunt scannen en kopiëren. Hier kijken we naar de beste inkjetprinters van dit moment.

Overzicht beste inkjetprinters

In de lijst met beste inkjetprinters vind je voornamelijk all in one kleurenprinters en een enkele single function printer (een inkjetprinter zonder scan en kopieer mogelijkheid). 

Kijk bij de beste inkjetprinters voor alle beste inkjets van dit moment. Al deze inkjet printers hebben een waardering van 5 sterren gekregen.


Voordelige printer voor thuis

Inkjetprinters worden vooral thuis gebruikt. Het zijn printers die in aanschaf heel goedkoop zijn. Ruim de 90 euro heb je al een goede inkjetprinter waarmee je ook kunt scannen en kopiëren. Je komt soms zelfs al eenvoudige inkjetprinters onder de 50 euro tegen, maar deze zijn minder qua kwaliteit. 

Omdat de aanschafprijs van de printer maar een klein deel van de printkosten uitmaakt (aan inkt heb je al snel meer uitgegeven) is het zonde om voor een paar tientjes minder voor een minder goede printer te kiezen.


HP Deskjet inkjet printer

HP Deskjet inkjetprinter


Handige functies inkjetprinter

Waarop moet je letten als je een inkjetprinter kiest? De mogelijkheid om te scannen en te kopiëren is erg handig. Voor nauwelijks meer geld koop je een all in one inkjetprinter die ook zelfstandig (dus zonder computer) als kopieerapparaat gebruikt kan worden. Kies dus altijd voor een alles in één printer, tenzij je al zo'n printer in huis hebt staan.

Draadloos printen is natuurlijk ook heel belangrijk. Stuur vanuit iedere kamer in huis je printopdrachten naar de printer met je PC, laptop, tablet of smartphone. Hiervoor wordt meestal gebruik gemaakt van WiFi of Apple AirPrint. Je print dan via je thuisnetwerk. Ook printen via internet is vaak mogelijk, via Google Cloud Print kun je zelfs vanaf een heel andere locatie printen. Google Cloud Print wordt vooral gebruikt door Android apparaten zoals chromebooks en smartphones.


Canon Pixma inkjet printer
Canon Pixma inkjetprinterBij een inkjetprinter met NFC kun je ook draadloos printen zonder in te loggen op het draadloze netwerk van de printer. Hiervoor moet je je wel in de directe nabijheid van de printer bevinden.

Hoe wil je printen? Bedraad of draadloos? Via een netwerk of internet? Let er goed op of de inkjetprinter die je op het oog hebt over de juiste mogelijkheden beschikt. Bij de bovenstaande beste inkjetprinters kun je op deze mogelijkheden selecteren.

Dat geldt ook voor andere mogelijkheden van de inkjetprinter zoals automatisch dubbelzijdig printen, printen op groot A3 formaat en de mogelijkheid om je (al dan niet gescande) documenten direct vanaf de printer te faxen of te mailen.


Brother inkjet printer zakelijk gebruik

Brother inkjetprinter zakelijk gebruikBij de bovenstaande beste inkjets (met 5 sterren) vind je alle beste inkjetprinters voor privé gebruik, voor ZZP en thuiskantoor en meer uitgebreide goede inkjetprinters voor zakelijk gebruik.

Zie ook: 


Samenvatting:
De inkjetprinter is over het algemeen de beste printer voor thuis, met name de all in one inkjetprinter omdat deze alles in één printer meteen een scanner en kopieerapparaat is. Bovenaan vind je een overzicht met alle beste inkjetprinters. De beste inkjetprinter voor thuis maar ook de beste inkjetprinter voor zakelijk gebruik of de beste inkjetprinter voor ZZP of thuiskantoor. Kijk ook eens bij de beste inkjetprinter uit de test hier direct boven.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.