Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste inkjetprinter test

 

Hier vind je de beste inkjetprinters uit de laatste printer test. Ook hebben we een overzicht met alle goede inkjets en geven we tips voor bij het vinden van je beste inkjetprinter.


Beste inkjet printers


De inkjetprinter is het model printer dat thuis het meest gebruikt wordt. En dan met name de all in one inkjetprinter waarmee je ook kunt scannen en kopiëren. Hier kijken we naar de beste inkjetprinters van dit moment.

Beste inkjetprinters uit de test

Hieronder vind je een overzicht met de beste inkjetprinters uit de test. Het betreft meerdere beste inkjet printers (in verschillende prijsklassen).


In het overzicht met alle inkjetprinters vind je alle goede inkjets. Het zijn voornamelijk all in one kleurenprinters en een enkele single function printer (een inkjetprinter zonder scan en kopieer mogelijkheid). 

Via selectiemogelijkheden kun je uit het overzicht met alle inkjet printers makkelijk de voor jou beste inkjet printer tegen de laagste prijs selecteren.

Hieronder vind je meer informatie die je behulpzaam kan zijn bij het selecteren van de voor jou beste inkjetprinter.

De inkjetprinter is een voordelige printer voor thuis

Inkjetprinters worden vooral thuis gebruikt. Het zijn printers die in aanschaf heel goedkoop zijn. Ruim de 90 euro heb je al een goede inkjetprinter waarmee je ook kunt scannen en kopiëren. Je komt soms zelfs al eenvoudige inkjetprinters onder de 50 euro tegen, maar deze zijn minder qua kwaliteit. 

Omdat de aanschafprijs van de printer maar een klein deel van de printkosten uitmaakt (aan inkt heb je al snel meer uitgegeven) is het zonde om voor een paar tientjes minder voor een minder goede printer te kiezen.


HP Deskjet inkjetprinter

HP Deskjet inkjetprinter


Handige functies inkjetprinter

Waarop moet je letten als je een inkjetprinter kiest? De mogelijkheid om te scannen en te kopiëren is erg handig. Voor nauwelijks meer geld koop je een all in one inkjetprinter die ook zelfstandig (dus zonder computer) als kopieerapparaat gebruikt kan worden. Kies dus altijd voor een alles in één printer, tenzij je al zo'n printer in huis hebt staan.

Draadloos printen is natuurlijk ook heel belangrijk. Stuur vanuit iedere kamer in huis je printopdrachten naar de printer met je PC, laptop, tablet of smartphone. Hiervoor wordt meestal gebruik gemaakt van WiFi of Apple AirPrint. Je print dan via je thuisnetwerk. 

Ook printen via internet is vaak mogelijk, via Google Cloud Print kun je zelfs vanaf een heel andere locatie printen. Google Cloud Print wordt vooral gebruikt door Android apparaten zoals chromebooks en smartphones.


Canon Pixma inkjetprinter
Canon Pixma inkjetprinter


Bij een inkjetprinter met NFC kun je ook draadloos printen zonder in te loggen op het draadloze netwerk van de printer. Hiervoor moet je je wel in de directe nabijheid van de printer bevinden.

Hoe wil je printen? Bedraad of draadloos? Via een netwerk of internet? Let er goed op of de inkjetprinter die je op het oog hebt over de juiste mogelijkheden beschikt. Bij de bovenstaande beste inkjetprinters kun je op deze mogelijkheden selecteren.

Dat geldt ook voor andere mogelijkheden van de inkjetprinter zoals automatisch dubbelzijdig printen, printen op groot A3 formaat en de mogelijkheid om je (al dan niet gescande) documenten direct vanaf de printer te faxen of te mailen.


Brother inkjetprinter zakelijk gebruik

Brother inkjetprinter zakelijk gebruikBeste inkjetprinter merken
Goede inkjetprinters worden door een zeer beperkt aantal fabrikanten gemaakt. De beste inkjetprinter merken zijn HP, Epson, Canon, Brother. Andere merken kom je vrijwel niet tegen.

Bij de bovenstaande inkjet printer overzicht vind je alle beste inkjetprinters voor privé gebruik, voor ZZP en thuiskantoor en meer uitgebreide goede inkjetprinters voor zakelijk gebruik. Bij de best geteste inkjetprinters vind je de beste inkjets uit de test.


Zie ook: 


Samenvatting:
De inkjetprinter is over het algemeen de beste printer voor thuis, met name de all in one inkjetprinter omdat deze alles in één printer meteen een scanner en kopieerapparaat is. Bovenaan vind je een overzicht met alle beste inkjetprinters, en de beste inkjet printer uit de test. Bij de test vind je de beste inkjetprinter voor thuis maar ook de beste inkjetprinter voor zakelijk gebruik of de beste inkjetprinter voor ZZP of thuiskantoor. Kijk ook eens bij de beste inkjetprinters uit de test hier boven.

,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *