Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste inkjet printers

Redactie     12:41     No comments

Beste inkjet printers


De inkjet printer is het model printer dat thuis het meest gebruikt wordt. En dan met name de all in one inkjet printer waarmee je ook kunt scannen en kopiëren. Hier kijken we naar de beste inkjet printers van dit moment.

Het betreft voornamelijk all in one kleurenprinters en een enkele single function printer (een inkjet printer zonder scan en kopieer mogelijkheid). Kijk bij de beste inkjet printers voor alle beste inkjets van dit moment. Al deze inkjet printers hebben een waardering van 5 sterren gekregen.


Voordelige printer voor thuis

Inkjetprinters worden vooral thuis gebruikt. Het zijn printers die in aanschaf heel goedkoop zijn. Ruim de 90 euro heb je al een goede inkjetprinter waarmee je ook kunt scannen en kopiëren. Je komt soms zelfs al eenvoudige inkjetprinters onder de 50 euro tegen, maar deze zijn minder qua kwaliteit. Omdat de aanschafprijs van de printer maar een klein deel van de printkosten uitmaakt (aan inkt heb je al snel meer uitgegeven) is het zonde om voor een paar tientjes minder voor een minder goede printer te kiezen.


HP Deskjet inkjet printer

HP Deskjet inkjet printer


Handige functies inkjet printer

Waarop moet je letten als je een inkjet printer kiest? De mogelijkheid om te scannen en te kopiëren is erg handig. Voor nauwelijks meer geld koop je een all in one inkjet printer die ook zelfstandig (dus zonder computer) als kopieerapparaat gebruikt kan worden. Kies dus altijd voor een alles in één printer, tenzij je al zo'n printer in huis hebt staan.

Draadloos printen is natuurlijk ook heel belangrijk. Stuur vanuit iedere kamer in huis je printopdrachten naar de printer met je PC, laptop, tablet of smartphone. Hiervoor wordt meestal gebruik gemaakt van WiFi of Apple AirPrint. Je print dan via je thuisnetwerk. Ook printen via internet is vaak mogelijk, via Google Cloud Print kun je zelfs vanaf een heel andere locatie printen. Google Cloud Print wordt vooral gebruikt door Android apparaten zoals chromebooks en smartphones.


Canon Pixma inkjet printer
Canon Pixma inkjet printerBij een inkjet printer met NFC kun je ook draadloos printen zonder in te loggen op het draadloze netwerk van de printer. Hiervoor moet je je wel in de directe nabijheid van de printer bevinden.

Hoe wil je printen? Bedraad of draadloos? Via een netwerk of internet? Let er goed op of de inkjet printer die je op het oog hebt over de juiste mogelijkheden beschikt. Bij de bovenstaande beste inkjet printers kun je op deze mogelijkheden selecteren.

Dat geldt ook voor andere mogelijkheden van de inkjet printer zoals automatisch dubbelzijdig printen, printen op groot A3 formaat en de mogelijkheid om je (al dan niet gescande) documenten direct vanaf de printer te faxen of te mailen.


Brother inkjet printer zakelijk gebruik

Brother inkjet printer zakelijk gebruikBij de bovenstaande beste inkjets (met 5 sterren) vind je alle beste inkjet printers voor privé gebruik, voor ZZP en thuiskantoor en meer uitgebreide goede inkjet printers voor zakelijk gebruik.

Zie ook: 


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.