Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische grasmaaier

 

De beste elektrische grasmaaier uit de test en andere goede elektrische grasmaaiers. Met aanbiedingen en een keuzehulp.

Beste elektrische grasmaaier test Gardena

De meeste grasmaaiers die tegenwoordig verkocht worden zijn elektrische grasmaaiers. Met een elektrische grasmaaier gaat gras maaien veel makkelijker en lichter. Wat is de beste elektrische grasmaaier? Dat kun je hier nagaan.

Dit zijn de beste elektrische grasmaaiers

Hieronder vind je de beste elektrische grasmaaiers uit de test. Het betreft de beste elektrische grasmaaier voor een kleine tuin, de beste elektrische grasmaaier voor een middelgroot gazon en de beste elektrische grasmaaier voor een grote tuin.

Tevens vind je hieronder een overzicht met alle andere beste elektrische grasmaaiers (al deze elektrische maaimachines hebben een waardering van 5 sterren gekregen) en aanbiedingen van de beste winkels waar je online goedkoop een grasmaaier kunt kopen.


Je komt in deze overzichten de beste elektrische grasmaaiers tegen van bekende merken als Gardena, Wolf-Garten, Bosch, PowerPlus, Vonroc, Makita, Einhell, Stiga, Black & Decker en andere goede fabrikanten van grasmaaiers.Goedkope elektrische grasmaaier Vonroc

Goedkope elektrische grasmaaier Vonroc


Wat kost een goede elektrische grasmaaier?

Het is niet voor niets dan de elektrische maaimachine zo populair is, en dat er steeds minder handmaaiers aangeboden worden. Onder de 70 euro heb je al een goede goedkope elektrische grasmaaier met opvangbak geschikt voor een middelgrote tuin. 

Een grote tuin kun je met zo'n goedkope elektrische grasmaaier natuurlijk ook maaien maar dan ben je wel wat langer bezig omdat de maaibreedte van de goedkoopste elektrische grasmaaier smaller is dan van de duurdere modellen.Elektrische grasmaaier Wolf Garten

Elektrische grasmaaier Wolf Garten


Tips beste elektrische grasmaaier kiezen

Voor bij het kiezen van de voor jou beste elektrische grasmaaier hebben we hier onder nog wat tips.

 • Wil je meteen je gazon bemesten met het gras dat je gemaaid hebt? Kies dan voor een elektrische grasmaaier met mulch functie. Deze maalt het gras dusdanig fijn dat het als mest dienst kan doen. Niet versnipperd gras is te groot om als mest te dienen.
   
 • Voor het maaien van een groot gazon (meer dan 500 vierkante meter) wordt een elektrische grasmaaier met een maaibreedte van minimaal 40 cm aanbevolen. Smaller kan wel, maar met een kleine elektrische grasmaaier moet je meer baantjes trekken.
   
 • Denk bij een grote tuin ook aan de grootte van de (eventuele) opvangbak. Een grote opvangbak (50 liter of meer) is dan wel handig.

 • Als je mulcht is een opvangbak niet nodig, tenzij je de grasresten elders als mest wil gebruiken.
   
 • Een elektrische grasmaaier kan best een herriemaker zijn. Kies voor een elektrische maaimachine die minder dan 90 dB produceert als je je buren wilt ontzien.
Bij de bovenstaande overzichten met beste elektrische grasmaaiers kun je de grasmaaiers op deze kenmerken selecteren en zo makkelijk de voor jou beste elektrische grasmaaier vinden.


Foto bovenaan: Gardena elektrische grasmaaier

Samenvatting:
Bovenaan vind je overzichten van de beste elektrische grasmaaiers uit de test en meer beste elektrische grasmaaiers. Bij de beste grasmaaiers uit de test vind je de beste elektrische grasmaaier voor ieder soort tuin, In het overzicht met andere beste elektrische maaiers vind je nog meer goede grasmaaiers. Iedere beste elektrische grasmaaier uit deze lijst heeft een waardering van 5 sterren gekregen. Verder geven we tips voor bij het kiezen van je persoonlijk beste elektrische grasmaaier.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *