Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test boorhamers: Beste boorhamer, beste koop en beste goedkope boorhamer

 

De beste boorhamer uit de test (Metabo), de beste koop (Makita) en de beste goedkope boorhamer (Bosch).

Bij een test van boorhamers is er een Metabo boormachine als beste boorhamer uit de test gekomen. Hier kijken we naar deze beste boorhamer en twee goedkopere alternatieven van Makita en Bosch.

Beste boorhamer test: Metabo

Een boorhamer beschikt over een elektro-pneumatisch hamerwerk. Schokgolven binnen in de boormachine zorgt voor heel veel kracht. Dit maakt een boorhamer ook geschikt voor boren in harde steen en beton. Een boorhamer is de meest krachtige boormachine voor thuisgebruik.


Wij kijken hier naar de beste boorhamer uit de test, geschikt voor professionals, een goedkoper alternatief en een goedkope boorhamer voor wie maar af en toe hoeft te boren. Alle drie deze boormachines zijn goedkoop online te koop bij de beste winkels om een boormachine te kopen en via de hier onder genoemde links.


Beste boorhamer: Metabo KHE 3251 

De beste boorhamer is de Metabo KHE 3251. Met een prijs van circa 350 euro is dit geen goedkope boormachine, maar je hebt dan wel de beste boormachine van de beste boormachines. Met de Metabo KHE 3251 kun je schroeven, boren, klopboren, betonboren en breken. Een alleskunner waarmee door iedere muur heen kunt.

Kijk hieronder voor deze beste boorhamer uit de test tegen een lage prijs:

Beste boorhamer test: Metabo

Beste boorhamer test: Metabo boorhamer


Met zijn slagkracht van 3,1 jule is dit een echte krachtpatser. Hiermee boor je zelfs grote 32 millimeter gaten in hard beton. De Metabo KHE 3251 is een combihamer die is voorzien van een draaistop. Als je een puntbeitel of platte beitel in de SDS-aansluiting plaatst kun je deze boormachine ook als sloophamer gebruiken.

Een anti-vibratiesysteem houdt het aantal trillingen in toom wat wel zo fijn is als je langere tijd zwaar werk moet verrichten. Het zelfde geldt voor het relatief lage gewicht van de boormachine van slechts 3,5 kilo.

Kijk bij de bovenstaande Metabo boorhamer aanbiedingen om deze beste boorhamer uit de test goedkoop online te kopen.


Beste koop: Makita HR2230 boorhamer

Is bovenstaande prijs je wat te gortig, dan is het goed te weten dat de Makita HR2230X4 ook goed presteert, maar slechts minder de de helft kost. Natuurlijk merk je het verschil wel. De slagkracht is 2,2 joule in plaats van 3,11 joule en deze Makita boorhamer beschikt niet over een draaistop zodat breken niet mogelijk is.


Beste koop boorhamer test: Makita boorhamer

Beste koop boorhamer test: Makita boorhamer


Maar ook deze boorhamer is sterk genoeg voor hard beton. In de bewaarkoffer zitten 14 hoogwaardige SDS-boren dus je kunt meteen van start. Deze boorhamer is de beste koop voor de fanatieke klusser.

Kijk voor de actuele prijs en alle specificaties van de deze beste koop boorhamer bij de bovengenoemde aanbiedingen van deze beste Makita boorhamer.

Beste goedkope boorhamer: Bosch PBH 2100 RE

Ben je een minder fanatieke klusser en haal je je boormachine maar af en toe tevoorschijn? Dan is de Bosch PBH 2100 RE de beste koop. Deze boorhamer kost minder dan 100 euro. Natuurlijk zijn er wel goedkope boormachines, maar met deze Bosch boorhamer kom je door metaal, steen en beton. Met een goedkopere boormachine lukt dat waarschijnlijk niet.


Beste goedkope boorhamer test: Bosch

Beste goedkope boorhamer test: Bosch

Je kunt deze voordelige boorhamer zelfs als combihamer gebruiken, en er dus ook mee breken of deze Bosch boorhamer gebruiken om tegels af te bikken. Aan deze boormachine heb je ook als incidenteel klusser veel meer dan aan een accuboormachine of klopboormachine die het laat afweten als er in steen of beton geboord moet worden.

Al deze boormachines zijn voordelig online te koop bij bovenaan genoemde beste winkels om een boormachine te kopen.

Zie ook: 


Foto bovenaan: Metabo boorhamer

Onderwerp
Hier vind je de beste boorhamers uit de test. Een Metabo boorhamer is de beste boorhamer uit de test, een Makita boorhamer is de beste koop en een Bosch boorhamer is de beste goedkope boorhamer uit de test. 

,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *