Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Gazelle CityGO C3: Beste fiets 2018

Redactie     09:41    


De Gazelle CityGO C3 is winnaar van de Fiets Award 2018 van de RAI Vereniging en kan zo als beste fiets van 2018 bestempeld worden. De jury noemt de fiets een ideale fiets voor woon-werkverkeer, ritjes naar de sportclub en alles wat daar tussen in zit.

De Gazelle CityGO C3 is een stadsfiets die niet alleen over zeer goede rijeigenschappen beschikt, maar die er ook mooi en trendy uitziet. Kenmerkend voor deze beste fiets van 2018 is de bovenbuis die een andere kleur heeft dan het frame. Bij het damesmodel loopt deze stang laag biven het frame, bij het herenmodel hoog. Er zijn meerdere modieuze kleurcombinaties verkrijgbaar. De Gazelle CityGO C3 wordt onder andere geroemd om zijn robuuste eigenschappen, het is een fiets die tegen een stootje kan en daarmee zeer geschikt voor dagelijks gebruik in dorp of stad waarbij een fiets vaak meer te leiden heeft dan bij langere fietstochten. Zo is bijvoorbeeld de verlichting in het frame geïntegreerd. Bovendien werkt deze verlichting zowel achter met een naafdynamo.


De stevige dragers zorgen ervoor dat je makkelijk boodschappen mee kunt nemen op deze fiets. Maar een comfortabel rijgedrag is ook een sterk punt van deze allround fiets, onder andere door door de extra brede en lichtlopende antilekbanden.

Optioneel kan er een bijpassende fietsmand voor voorop de fiets aangeschaft worden.


Om te voorkomen dat andere mensen er met je mooie fiets vandoor gaan is de Gazelle CityGO C3 naast het ringslot ook voorzien van een extra fietsslot, een kettingslot dat netjes in een opbergcase is weggewerkt.

De mooie en sterke Gazelle CityGO C3 heeft alle eigenschappen van de ideale stadsfiets en is daarmee een terechte beste fiets van 2018.

Kijk bij de beste winkels voor een Gazelle fiets voor alle mogelijkheden en de laagste prijzen.

Zie ook: Meer testen fietsen
Foto's: Gazelle

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.