Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Deze accu schroefboormachines zijn de beste schroefmachine

 

Drie accu schroefboormachines die in een Duitse test als beste accuschroefboormachine zijn getest.


Ben je op zoek naar een accu-boormachine waarmee je ook heel goed kan schroeven? Kijk dan hier voor de resultaten van een test van de consumentenbond van Duitsland, de Stiftung Warentest. De Duitse consumentenbond wees drie accu-boormachines aan als de boormachine met beste schroefcapaciteiten.


Deze beste schroefboormachines zijn voordelig te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Boormachine Kopen. Daar vind je ook een boormachine keuzehulp en de actuele boormachine top 10.

Liever een aparte schroefmachine of elektrische schroevendraaier? Waarmee je dus niet kunt boren. Kijk dan op Beste Schroefmachine Kopen.

Dit zijn de beste schroefboormachines om mee te schroeven:

Metabo BS 18 schroefboormachine

De Metabo accuboormachine is een schroefboormachine voorzien van een 18 volt 1,3 Ah Li-Ion accu. Dankzij een koppel van 48 Nm is deze beste schroefboormachine ook geschikt voor zware schroefklussen.

De Metabo BS 18 wordt met twee accu's geleverd, wat aan de ene kant natuurlijk prijsverhogend werkt, maar aan de andere kant wel heel handig is als je intensief aan het boren en/of schroeven bent. Ook de geïntegreerde werklamp is een pluspunt van deze accuboormachine met grote schroefcapaciteiten.


De Metabo BS 18 is de goedkoopste van de drie beste schroefboormachines. Kijk bij de bovenstaande productlink  of bij het bovengenoemde Beste Schroefmachine Kopen voor de actuele prijs van deze beste schroefboormachine voor schroeven.

Bosch PSR 18 LI-2 

De Bosch PSR schroefboormachine type Li-2 beschikt over een wat lichtere 18 volt 2,5 Ah Li-Ion accu. Of twee om precies te zijn, want ook hier wordt een tweede accu meegeleverd. 

Op boorprestaties wint de Bosch het van de Metabo en wat schroeven betreft komt deze accuboormachine met een koppel van 46 Nm dicht in de buurt. 

Deze Bosch accu schroefboormachine is een prima allround boorschroefmachine zowel geschikt voor onervaren klussers als fanatieke doe-het-zelvers.

Fein ABS 14 C 

De nummer drie uit de de test van schroefboormachines die ook als schroefmachine uitblinken is van Fein. Deze accu schroefboormachine is de duurste van de drie en bovendien in Nederland slecht verkrijgbaar. Ook zijn de boorcapaciteiten wat minder. 

Je moet er dus eigenlijk nog een boormachine naast hebben, maar als schroefmachine is hij wel erg duur. Daarom maken we aan deze schroefboormachine verder geen woorden vuil. Deze accu schroefboormachine is zeker niet slecht, maar wel duidelijk minder dan de bovenstaande twee accu schroefboormachines.


Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Boormachine Kopen voor deze beste schroefboormachines en andere goede boormachines en schroefmachines.

Zie ook: 
De Duitse consumentenbond testte de schroefboormachines op hun capaciteiten als schroefmachine om uit te vinden wat de beste combinatie van een beste schroefboormachine en beste schroefmachine is. Bovenstaande 3 accu schroefboormachines zijn de beste boormachine / beste schroefmachine in één.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.