Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Metabo accu schroefboormachine getest als beste schroefmachine

 

In een Duitse test is een Metabo schroefboormachine getest als de beste accuschroefboormachine om mee te schroeven. Lang niet alle schroefboormachine kun je namelijk even goed voor schroeven gebruiken.

Metabo accu schroefboormachine


Ben je op zoek naar een accu-boormachine waarmee je ook heel goed kan schroeven? Kijk dan hier voor de resultaten van een grote vergelijkende test van accu schroefmachines in Duitsland,. Een draadloze Metabo accu-boormachine kwam uit de test als de boormachine met de beste schroefcapaciteiten.


Deze beste schroefboormachines zijn voordelig te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Boormachine Kopen. Daar vind je ook een boormachine keuzehulp en de actuele boormachine top 10.

Liever een aparte schroefmachine of elektrische schroevendraaier? Waarmee je dus niet kunt boren. Kijk dan op Beste Schroefmachine Kopen.

Dit is de beste schroefboormachine om mee te schroeven:

Metabo BS 18 schroefboormachine

De best geteste Metabo accuboormachine is een schroefboormachine voorzien van een 18 volt 1,3 Ah Li-Ion accu. Dankzij een koppel van 48 Nm is deze beste schroefboormachine ook geschikt voor zware schroefklussen.

De Metabo BS 18 wordt met twee accu's geleverd, wat aan de ene kant natuurlijk prijsverhogend werkt, maar aan de andere kant wel heel handig is als je intensief aan het boren en/of schroeven bent. Ook de geïntegreerde werklamp is een pluspunt van deze accuboormachine met grote schroefcapaciteiten.

Accu schroefboormachine Metabo

De Metabo BS 18 is een heel betaalbare schroefboormachines. Kijk bij de bovenstaande productlink  of bij het bovengenoemde Beste Schroefmachine Kopen voor de actuele prijs van deze beste schroefboormachine voor schroeven.


Over Metabo accu schroefboormachines

Metabo is een specialist in elektrisch gereedschap uit Duitsland. Metabo maakt veel elektrisch klusgereedschap voor professionals en consumenten, maar ook machine voor o.a. de bouw en de metaalbewerking bedrijven en andere industrie. Metabo gereedschap behoort dan ook tot het beste elektrische gereedschap, ook voor professionele gebruikers.

Als je een accu boorschroefmachine zoekt is Metabo boorschroefmachine dus een heel goede keuze. Metabo maakt een hele reeks van deze accu boorschroevendraaiers. De Metabo BS 18 serie bestaat uit een 85 tal accu schroefboormachines met verschillende accu's en verschillende vermogens en groottes. 

Voor thuisgebruik is een Metabo BS 18 accuschroefboormachine uit de Compact klasse het meest interessant. Bij deze Metabo accuschroefboormachine kun je kiezen uit 17 Nm, 18 Nm en 20 Nm koppel (zacht) en maximaal 34 Nm,  38 Nm, 40 Nm en 45 Nm hard. De prijzen van deze serie Metabl accu schroefboormachines loopt van 99 euro tot 285 euro.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Boormachine Kopen voor deze beste schroefboormachines en andere goede boormachines en schroefmachines.

Zie ook: 

Foto bovenaan: Metabo schroefboormachine met accu

Onderwerp:
Schroefboormachines werden op hun capaciteiten als schroefmachine getest om uit te vinden wat de beste combinatie van een beste schroefboormachine en beste schroefmachine is. Bovenstaande Metabo accu schroefboormachine kwam daarbij uit de test als beste boormachine / beste schroefmachine in één.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *