Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Metabo schroefboormachine

 

Zoek je een goede schroefboormachine? Kijk dan eens naar de Metabo accuschroefboormachine die als beste schroefboormachine is getest.

Metabo schroefboormachine

De Metabo BS 18 LT Compact is als beste schroefboormachine getest. Deze Metabo schroefboor is een zware schroefboormachine die vooral in het boren uitblinkt.

Gebruik je de boormachine vooral om te schroeven dan is de Metabo BS 18 LT Compact een minder goede keuze, de schroefprestaties zijn namelijk wat minder. Maar op het gebied van boren staat deze Metabo boormachine eenzaam aan de top. En dat is toch het het waarvoor je in eerste instantie een (schroef)boormachine koopt.

Aanbiedingen

Kijk bij de aanbiedingen van Metabo boormachines om deze  en andere (schroef)boormachines van Metabo goedkoop te kopen.

Beste schroefboormachine: Metabo BS 18

Met zijn koppel tot 60 Nm en draaisnelheid tot 1400 toeren is deze 80 volt boormachine van Metabo een echt zwaargewicht. Figuurlijk, maar letterlijk ook wel, gezien zijn gewicht van 1,7 kilo is deze Metabo niet de lichtste schroefboormachine. 

Maar zijn kracht voel je, dit is een apparaat met een indrukwekkende boorkracht voor een accuboormachine. Boren gaat perfect met de Metabo BS 18 LT Compact, of je nu bijvoorbeeld in hout of metaal boort.

Metabo schroefboormachine

Metabo schroefboormachine


Om gedurende het klussen niet zonder stroom (en daarmee zonder boormachine) te komen zitten wordt deze Metabo schroefboormachine geleverd met twee accu's. Ideaal voor bij grote boorklussen waarbij je het gereedschap lang achter elkaar moet gebruiken.

Het toerental van de Metabo schroefboormachine is elektronisch heel precies te regelen en als er geen goed licht is gebruik je gewoon de ingebouwde verlichting. Dankzij de impuls functie kun je goed in tegels boren.

Bij de bovenstaande aanbiedingen kun je deze beste Metabo schroefboormachine goedkoop kopen, of kijk op Beste Boormachine Kopen voor nog meer aanbieders en boormachines.

Zie ook: Meer boormachine testen


Onderwerp:
Een schroefboormachine (schroefboortol) is een boormachine waarmee je ook elektrisch kunt schroeven. In een test van schroefboormachines is de Metabo BS 18 schroef boormachine als beste schroefboormachine getest. Hier informatie en aanbiedingen van Metab


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *