Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Metabo beste schroefboormachine test

 

Zoek je een goede schroefboormachine? Kijk dan eens naar deze beste schroefboormachine uit de test van Metabo.


De Metabo BS 18 LT Compact is als beste schroefboormachine getest. Deze Metabo schroefboor is een zware schroefboormachine die vooral in het boren uitblinkt.

Gebruik je de boormachine vooral om te schroeven dan is de Metabo BS 18 LT Compact een minder goede keuze, de schroefprestaties zijn namelijk wat minder, maar op het gebied van boren staat deze Metabo boormachine eenzaam aan de top. En dat is toch het het waarvoor je in eerste instantie een (schroef)boormachine koopt.

Aanbiedingen

Kijk bij de aanbiedingen van Metabo boormachines om deze  en andere (schroef)boormachines van dit merk goedkoop te kopen.

Beste schroefboormachine: Metabo BS 18

Met zijn koppel tot 60 Nm en draaisnelheid tot 1400 toeren is deze 80 volt boormachine een echt zwaargewicht. Figuurlijk, maar letterlijk ook wel, gezien zijn gewicht van 1,7 kilo is dit niet de lichtste schroefboormachine. Maar zijn kracht voel je, dit is een apparaat met een indrukwekkende boorkracht voor een accuboormachine. Boren gaat perfect met de Metabo BS 18 LT Compact, of je nu bijvoorbeeld in hout of metaal boort.Om gedurende het klussen niet zonder stroom (en daarmee zonder boormachine) te komen zitten wordt deze Metabo geleverd met twee accu's. Ideaal voor bij grote boorklussen waarbij je het gereedschap lang achter elkaar moet gebruiken.

Het toerental is elektronisch heel precies te regelen en als er geen goed licht is gebruik je gewoon de ingebouwde verlichting. Dankzij de impuls functie kun je goed in tegels boren.

Bij de bovenstaande aanbiedingen kun je deze beste schroefboormachine goedkoop kopen, of kijk op Beste Boormachine Kopen voor nog meer aanbieders en boormachines.

Zie ook: Meer boormachine testen


Onderwerp:
Een schroefboormachine (schroefboortol) is een boormachine waarmee je ook elektrisch kunt schroeven. In een test van schroefboormachines is de Metabo BS 18 schroef boormachine als beste schroefboormachine getest.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.