Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste goedkope alarmsysteem huis (met WiFi en app)

Hier kijken we naar het beste alarmsysteem voor thuis tegen een lage prijs. Een compleet goedkoop alarmsysteem met camera en een app om de beelden overal te kunnen bekijken.

Beste draadloze alarmsysteem goedkoop huis

Een compleet slim alarmsysteem voor circa 120 euro, dat is de Gigaset Smart Home All You Need Alarm Box. Dit complete goedkope alarmsysteem bestaat uit een basisstation, een IP-camera, een magneetcontact en een bewegingssensor. Je kunt via internet zien wat er bij je thuis gebeurt en ook het opslaan de camerabeelden is mogelijk.

Kortom een heel compleet bewakingssysteem voor heel weinig geld. Het beste slimme alarmsysteem wat er momenteel te koop is in zijn prijsklasse. 

Natuurlijk kun je dit basis alarmsysteem voor thuis nog verder uitbreiden. Bijvoorbeeld met een rookmelder, watersensor, deursensor, raamsensor, sirene en andere sensoren en onderdelen.

Kijk hieronder voor aanbiedingen en voor goede winkels om deze en andere alarmsystemen goedkoop online te kopen.


Hieronder meer informatie over dit complete maar ook goedkope alarmsysteem van goede kwaliteit.


Beste goedkope alarmsysteem huis, draadloos met camera

Beste goedkope alarmsysteem huis, draadloos met camera

Draadloos systeem met WiFi en app
Als de bewegingsmelder een verdachte beweging in huis registreert kan de daarvan een melding op je telefoon krijgen terwijl de camera een opname maakt. Dankzij de infraroodfunctie kan dat ook als het donker is. 

Om je smartphone kun je de beelden bekijken, zowel live als de opnames. Het is een HD camera dus de beelden zijn duidelijk en de gezichten herkenbaar.

Kabels niet nodig
De installatie gaat eenvoudig want het alarmsysteem werkt via WiFi en op batterijen dus het trekken van kabels is niet nodig. Dit beste goedkope alarmsysteem voor je huis is een goedkoop draadloos alarmsysteem.

Abonnementen zijn niet nodig, hoogstens sluit je een abonnement op om de bewakingsbeelden online te bewaren (onbeperkt). Een abonnement is alleen noodzakelijk als je de beelden van de bewakingscamera online wilt opslaan. Live kijken kan ook zonder abonnement.

Sensoren
Naast de camera en de bewegingsmelder wordt er ook een sensor meegeleverd die je op een raam of deur kunt plaatsen. Dit magneetcontact registreert het niet alleen als het raam of deur wordt geopend maar meet ook de temperatuur en de luchtdruk in huis om zo onraad te kunnen opmerken. Dit is een universele sensor die op iedere deur of raam werkt.

Dit beste basis alarmsysteem voor thuis kun je ook uitbreiden met nog meer sensoren waaronder ook rookmelders, watersensoren en HUE verlichting.

Kijk voor meer informatie over dit voordelige slimme alarmsysteem (en andere goede alarmsystemen) bij de aanbevolen aanbieders op Beste Alarmsysteem Kopen, of kijk bij de beste alarmsystemen uit andere testen van alarmsystemen.


Onderwerpen:
Hier kijk we naar het beste goedkope alarmsysteem voor thuis. Gigaset (een dochter van Siemens die vooral bekend is van de Gigaset draadloze huistelefoons en kantoortelefoons) levert een compleet draadloos alarmsysteem inclusief bewakingscamera, raamsensor / deursensor en bewegingssensor voor zo'n 120 euro. Dit is het beste goedkope alarmsysteem voor in huis is daarmee een zeer goedkoop alarmsysteem, maar ook een goed draadloos alarmsysteem.

Een reactie posten

0 Reacties