Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope alarmsysteem met WiFi en app

Redactie     16:37     No comments


Een compleet slim alarmsysteem voor circa 200 euro, dat is de Gigaset Smart Home All You Need Alarm Box. Dit complete goedkope alarmsysteem bestaat uit een basisstation, een IP-camera, een magneetcontact en een bewegingssensor. Je kunt via internet zien wat er bij je thuis gebeurt en ook het opslaan de camerabeelden is mogelijk.


Kortom een heel compleet bewakingssysteem voor heel weinig geld. Het beste slimme alarmsysteem wat er momenteel te koop is in zijn prijsklasse. Kijk bij de beste en goedkoopste aanbieders voor dit voordelige alarmsysteem tegen de laagste prijs.


Draadloos systeem met WiFi en app
Als de bewegingsmelder een verdachte beweging registreert kan de daarvan een melding op je telefoon krijgen terwijl de camera een opname maakt. Dankzij de infraroodfunctie kan dat ook als het donker is. Om je smartphone kun je de beelden bekijken, zowel live als de opnames. Het is een HD camera dus de beelden zijn duidelijk zodat gezichten herkenbaar zijn.

Kabels niet nodig
De installatie gaat eenvoudig want het alarmsysteem werkt via WiFi en op batterijen dus het trekken van kabels is niet nodig. Abonnementen zijn niet nodig, hoogstens sluit je een abonnement op om de bewakingsbeelden online te bewaren (onbeperkt).

Sensoren
Naast de camera en de bewegingsmelder wordt er ook een sensor meegeleverd die je op een raam of deur kunt plaatsen. Dit magneetcontact registreert het niet alleen als het raam of deur wordt geopend maar meet ook de temperatuur en de luchtdruk in huis om zo onraad te kunnen opmerken.

Dit beste basis alarmsysteem kun je ook uitbreiden met nog meer sensoren waaronder ook rookmelders, watersensoren en HUE verlichting.

Kijk voor meer informatie over dit voordelige slimme alarmsysteem (en andere goede alarmsystemen) bij de aanbevolen aanbieders op Beste Alarmsysteem Kopen, of kijk bij de beste alarmsystemen uit andere testen van alarmsystemen.


Onderwerpen:
Beste goedkope alarmsysteem, goed alarmsysteem goedkoop, beste alarmsysteem test, goedkope alarmsystemen.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.