Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste soundplate

Redactie     20:01    

Een soundplate is een soort soundbar, maar dan in in een groter plat formaat. Een soundplate (ook wel  soundbase of soundstand genoemd) is een speakerbehuizing in de vorm van een plateau waarop je de televisie plaatst. Hier de beste soundplate uit de test.


Een soundplate biedt meer ruimte voor speakers dan een soundbar waardoor de fabrikant een betere kwaliteit kan bieden. Een klein nadeel van en soundplate is dat ze meestal smaller zijn dan een soundplate.


Volgens een test van het Homecinema Center is de Sonos Playbase de beste soundplate. Deze beste soundplate is voordelig te koop bij het Homecinema Center en andere aanbevolen winkels om Beste Soundbar Kopen. Kijk daar voor de actuele laagste prijs van alle goede soundbars en soundplate.


Beste soundplate: Sonos Playbase

De Sonos Playbase (te koop in een zwarte en een witte versie) geeft een werkelijk formidabel geluid. Daar zorgen niet minder dan 10 ingebouwde speakers voor die worden aangestuurd door een digitale klasse D versterker. Deze speakers zorgen voor een geweldig krachtig geluid. Geweldig bij films, maar ook bij concerten en andere muziek.De Sonos Playbase is dan ook meer dan alleen een speaker voor bij je televisie. Je kunt hem via WiFi draadloos in je Sonos multiroom systeem opnemen. Of gebruik hem gewoon als speaker voor je woonkamer, want de kwaliteit van deze beste soundplate is daar ruim voldoende voor. Via je smartphone, tablet of computer stream je al je muziek naar deze soundplate. Of sluit er je stereo-apparatuur op aan.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Soundbar Kopen voor de actuele prijs en meer informatie over deze beste soundplate en andere goede soundplates en soundbars.

Publicatie test: november 2017
Meer testen van soundbars

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.