Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste soundplate test

 

Informatie over de beste soundplate uit de test en de beste winkels waar je deze beste soundplate goedkoop kunt kopen.

Een soundplate is een soort soundbar, maar dan niet in de vorm van een balk maar in de vorm van een plateau waarop je de TV plaatst. Een soundplate wordt ook wel soundbase of soundstand genoemd. Zoek je de beste soundplate voor bij je TV? Hier de beste soundplate uit de test.

beste soundplate test Sonos

Een soundplate biedt meer ruimte voor speakers dan een soundbar waardoor de fabrikant een betere kwaliteit kan bieden. Een klein nadeel van een soundplate is dat ze meestal smaller zijn dan een soundbar.

De beste soundplate uit de test

Volgens een test van het Homecinema Center is de Sonos Playbase de beste soundplate. De Sonos soundplate levert een prachtig geluid, een verbetering voor het geluid van iedere televisie, maar deze beste soundplate is meteen een bijzonder huiskamer speaker. 

De Sonos Playbase soundplate is bijvoorbeeld ook als WiFi speaker en smart speaker (Google Assistent) te gebruiken en kan in een Sonos multiroom sound netwerk opgenomen worden. Alleen, zoals gebruikelijk bij Sonos, kun je niet via bluetooth streamen. AirPlay wordt door de Sonos soundplate wel ondersteund.


Sonos soundplate

Sonos Playbase

De Sonos Playbase (te koop in een zwarte en een witte versie) geeft een werkelijk formidabel geluid. Daar zorgen niet minder dan 10 ingebouwde speakers voor die worden aangestuurd door een digitale klasse D versterker. Deze speakers zorgen voor een geweldig krachtig geluid. Geweldig bij films, maar ook bij concerten en andere muziek.

Soundplate Sonos Playbase


De Sonos Playbase is dan ook meer dan alleen een speaker voor bij je televisie. Je kunt deze beste soundplate via WiFi draadloos in je Sonos multiroom systeem opnemen. Of gebruik de soundplate gewoon als speaker voor je woonkamer, want de kwaliteit van deze beste soundplate is daar ruim voldoende voor. 

Via je smartphone, tablet of computer stream je al je muziek naar deze soundplate. Of sluit je stereo-apparatuur op de soundplate aan en geniet van het mooie volle geluid dat de Sonos soundplate aflevert.

Ook What HiFi testte de Sonos Playbase als beste soundplate.

Kijk op Beste Soundbar Kopen voor goedkope aanbieders van de Sonos Playbase en andere goede soundplates en soundbars. Je vindt daar ook de soundbar top 10 en tips voor bij het kiezen van de beste soundbar of beste soundplate.Samenvatting:
Liever een soundplate dan een soundbar? Een soundplate (soundbase, soundstand) is een soundplateau waarop je je TV plaatst. Een soundplate valt daardoor minder op dan een soundbar. De beste soundplate uit de test is de Sonos Playbase. Hierboven alle informatie en aanbiedingen van deze beste soundplate uit de test.

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *