Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste grasmaaiers volgens Bol

Redactie     11:00     No comments

De grasmaaier experts van Bol.com hebben een aantal grasmaaiers als beste grasmaaier in diverse categorieën aangewezen. Het betreft zowel elektrische grasmaaiers als handmaaiers en robotmaaiers.


De keuze is gebaseerd op prijs, populariteit, gebruikerswaardering en natuurlijk op de kwaliteit van de gekozen beste grasmaaiers.


Kijk in het overzicht met als beste grasmaaier gekozen maaiers voor al deze beste grasmaaiers.

Bij alle testen van grasmaaiers vind je meer winnaars van vergelijkende testen van grasmaaiers. Deze testen zijn onder andere door de Consumentenbond uitgevoerd.

Beste elektrische grasmaaiers

In het bovenstaand overzicht van Bol.com vind je diverse beste grasmaaiers omdat de beste grasmaaier niet voor iedereen dezelfde maaier is. Zo zijn er meerdere grasmaaiers als beste elektrische grasmaaier aangewezen. Het verschil tussen deze maaiers zit hem vooral in de capaciteit.


Voor iemand met een kleine tuin heeft een grasmaaier met een maaicapaciteit van 800 vierkante meter en een grote opvangbak weinig toegevoegde waarde. Deze tuineigenaar kan veel geld besparen door te kiezen voor de beste elektrische grasmaaier voor een kleinere tuin.

Niet alleen zijn de grasmaaiers met een kleinere capaciteit voordeliger in aanschaf. Ze zijn ook een stuk compacter. De maaicapaciteit hangt namelijk sterk af van de maaibreedte, of met andere woorden de breedte van de grasmaaier. Een bredere grasmaaier vraagt dus ook meer ruimte in de schuur. De eigenaar van zowel een klein tuintje als klein schuurtje zal daar niet op zitten te wachten.

Kijk in het bovenstaande overzicht met beste grasmaaiers welke maaiers Bol.com als beste elektrische grasmaaier heeft geselecteerd.

Beste handgrasmaaiers

Als je een klein tuintje hebt is het toch al de vraag of je wel voor een elektrische maaier moet gaan. Als je tegenwoordig een tuincentrum of bouwmarkt binnenloopt zie je daar vaak alleen nog maar elektrische grasmaaiers staan. Naar deze grasmaaimachines is immers de meeste vraag, en de winkels verdienen er het meest aan.

Gardena handmaaier
Gardena handmaaier

Gelukkig biedt Bol nog wel een groot assortiment handmaaiers, en ze hebben in hun overzicht van beste grasmaaiers zelfs meerdere handmaaiers opgenomen. Ook hier is er in verband met de capaciteit en de aanwezigheid van een opvangbak gekozen voor meer dan één beste grasmaaier.

Het is een persoonlijke keuze, maar tot 200 vierkante meter zou je kunnen volstaan met een handmaaier. Je spreekt dan van een tuin van 20 bij 10 meter. Een opvangbak voor het gemaaide gras is bij die grootte wel aan te raden, dat scheelt veel harken. Een goede handmaaier koop je ruim onder de 100 euro, voor een goede elektrische grasmaaier ben je een stuk duurder uit.

In het overzicht met beste grasmaaiers hier boven vind je de beste handmaaiers volgens de experts van Bol.

Tip: Op Beste Grasmaaier Kopen vind je de aanbiedingen grasmaaiers bij de beste online winkels. Ook is daar de grasmaaier top 10 te vinden.

Beste robotmaaiers

Een derde categorie waarin beste grasmaaiers zijn aangewezen zijn de robotmaaiers. Deze grasmaaiers worden juist door mensen met een groot gazon aangeschaft. Met een goede robot grasmaaier voorkom je dat je een groot deel van je vrije tijd achter de grasmaaimachine doorbrengt.

Gardena robot grasmaaier
Gardena robot grasmaaier

Een robotmaaimachine doet zijn werk zelfstandig, kan zichzelf opladen, en daarna weer zijn werk hervatten. Daarom is zo'n robotmaaier in staat om heel grote gazons glad te houden. Je spreekt dan soms wel over gazons van meerdere vierkante kilometers. Omdat ze hun werk stil doen heb je er geen last van als je zelf in de buurt bent.

Kijk voor alle door Bol.com als beste grasmaaier geteste grasmaaimachines in het bovenaan genoemde overzicht.

Alle foto's bij dit artikel: Gardena
Meer over dit onderwerp? Tips en informatie grasmaaiers


Onderwerpen:
Test grasmaaiers, gardena, beste handgraasmaaier, handmaaier test, robotmaaiers, beste grasmaaier test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.