Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste soundbars uit de tests (overzicht)

 

De beste soundbar uit de test, van onder andere Kieskeurig, de Consumentenbond. What-HiFi en testen van andere experts.


Welke soundbars zijn het best getest door experts en door gebruikers? Hier een overzicht van de beste soundbars uit tests van de Consumentenbond, de soundbars met de hoogste waardering op Kieskeurig en de soundbars die de maximale vijf sterren hebben gekregen van de audio-experts van What-HiFi. Al deze beste soundbars zijn nog in Nederland verkrijgbaar.


Het betreft soundbars in diverse prijsklassen, van high-end modellen tot heel goed te betalen soundbars. Ook kom je in het overzicht met beste soundbars losse bars tegen, maar ook systemen met extra speakers.

Alle best geteste soundbars

Kijk bij het overzicht van best geteste soundbars voor de beste soundbars uit de soundbar test van de Consumentenbond, What-HiFi en Kieskeurig.

 Of kijk bij meer testen van soundbars voor alle best geteste soundbars door andere organisaties.

Naast alle specificaties, mogelijkheden en actuele (lage) winkelprijzen vind je in het overzichten ook reviews en ervaringen van gebruikers zodat je goed kunt bepalen of deze best geteste soundbars ook voor jou de beste soundbar zijn.


Samenstelling soundbar

De ene soundbar is anders samengesteld dan de andere. De basis soundbar bestaat alleen uit de geluidsbalk zelf. Een langwerpige brede speaker die je onder of boven het televisiescherm plaatst. Deze balk bevat meerdere ingebouwde speakers. Bij een goede soundbar zijn dit speakers van hoge kwaliteit. Je koopt immers een soundbar omdat je een beter geluid wil bij je televisie dan via de televisiespeakers. Aan de geluidskwaliteit van soundbars worden daarom hoge eisen gesteld.

Er zijn ook soundbars die daarnaast over een losse subwoofer beschikken. Deze subwoofer geeft alleen de bastonen weer en hoeft niet bij de televisie (en de soundbar) geplaatst te worden. Elders in de ruimte mag ook, want het zijn alleen de zware tonen (de dreunen) die door de subwoofer worden weergegeven.

Kies voor een soundbar met subwoofer als je prijs stelt op een krachtig geluid bij actiescènes.

Verder kan een soundbar ook geleverd worden met achterspeakers. Deze speakers plaats je achter je waardoor je letterlijk midden in het geluid komt te zitten. Ook dit maakt actiescènes spectaculairder en vooral meer levensecht. Ook voor wie games speelt op de televisie is een soundbar met subwoofer en achterspeakers een echte aanrader.

Bij de beste soundbars uit de tests vind je soundbars in alle samenstellingen.

Gebruik de soundbar als draadloze speaker

Als je een soundbar met een geweldige geluidskwaliteit in de kamer hebt staan wil je deze natuurlijk ook voor het afspelen van je muziek van andere apparaten gebruiken. Let dus goed op de aansluitmogelijkheden. Ondersteunt de soundbar Bluetooth? Dan kun je deze gebruiken als draadloze Bluetooth speaker en de muziek van je smartphone naar de soundbar streamen.

Of maak gebruik van WiFi. Hiermee stuur je alle muziek van de apparaten in je netwerk draadloos naar de soundbar. Van Spotify, YouTube of van een harde schijf die je complete muziekcollectie bevat.

Sommige soundbars kunnen ook zelfstandig gebruik maken van streaming diensten zoals Spotify, en / of deze kunnen in een multiroom audio-netwerk worden opgenomen. Maar natuurlijk kun je ook je audio-apparatuur bekabeld aansluiten op een goede soundbar.

Hier boven vind je de beste soundbar uit bijvoorbeeld de Consumentenbond test. Kijk op Beste Soundbar Kopen voor nog meer testen van soundbars en informatie over deze speakers.

Foto: Sonos soundbar


Samenvatting:
Bovenaan vind je een overzicht van de beste soundbars uit de soundbar test van de Consumentenbond, What Hifi en Kieskeurig. Ook vind je een link naar nog meer best geteste soundbars in andere soundbar tests.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.