Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koelkast: Alle beste koelkasten uit de test

 

De beste koelkasten uit diverse testen. Zoals de beste koelkast uit de Consumentenbond test, d ebeste koelkast volgens Kieskeurig enz.


Wat is de beste koelkast? Dat hangt sterk af van de eisen die je aan je nieuwe koelkast stelt. Er is namelijk nogal een verschil in koelkasten, in prijzen en specificaties, maar ook in modellen en maten. We hebben daarom hier niet één beste koelkast, maar een groot aantal beste koelkasten, allemaal koelkasten die behoren tot de beste in hun soort.


De beste koelkasten

Kijk hieronder voor de beste koelkasten uit menig koelkast test. Binnen deze overzichten met beste koelkasten heb je tal van mogelijkheden om je persoonlijk beste koelkast te kiezen.


Hieronder vind je informatie over bovenstaande overzichten en geven we tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van je beste koelkasten.

Beste geteste koelkasten

Hierboven vind je de beste koelkasten uit de test van de Consumentenbond en van de experts van Coolblue en de reviews van Kieskeurig. Kijk daar welke koelkasten door deskundigen worden aangeraden, wat ze kosten en al hun specificaties en mogelijkheden van iedere beste koelkast.

Bij de testen per soort koelkast vind je aparte overzichten met de best geteste koelkasten in verschillende soorten zoals de beste koelvriescombinatie, de beste halfhoge koelkast, de beste Amerikaanse koelkast, maar ook de beste stille koelkast.

Alle goede koelkasten

In het bovenstaande overzicht met alle goede koelkasten vind je een overzicht van alle koelkasten die een waardering van 5 sterren hebben gekregen. Dit is een groot aantal koelkasten in vele soorten. Ook hier de beste koelvriescombinaties, de beste Amerikaanse koelkasten en de beste tafelmodel koelkasten, maar ook de beste wijnkoelkasten, de beste mini koelkasten, de beste inbouw koelkasten en de beste horeca koelkasten.

Via tal van selectiemogelijkheden kun je uit dit grote aanbod van goede koelkasten makkelijk de voor jou beste koelkast selecteren.

Beste koelkast goedkoop kopen

Ook staat er hier boven een overzicht met aanbiedingen van koelkasten bij de beste winkels die online koelkasten verkopen. Koop daar je beste koelkast goedkoop.

Vele soorten koelkasten

We schreven het al. Bij de testen van koelkasten vind je een groot aantal aanbevolen koelkasten in diverse soorten. De ene koelkast is de andere niet.

Je vindt bij deze beste koelkasten uit de test bijvoorbeeld de beste Amerikaanse koelkast, het beste tafelmodel koelkast, de beste koelvriescombinatie e.d.

Maar binnen deze soorten koelkasten heb je ook weer de beste koelkast in een bepaalde maat en de beste koelkast in zijn prijsklasse. Want iedereen wil een goede koelkast, maar niet iedereen wil daarbij een luxe koelkast uit de duurste prijscategorie.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen koelkasten voor de beste koelkast in iedere categorie.

Kies je beste koelkast

In het hier boven genoemde overzicht met alle goede koelkasten (5 sterren) vind je goede selectiemogelijkheden  waarmee je makkelijk de voor jou persoonlijk beste koelkast kunt vinden. Dat doe je op een heel eenvoudige en snelle manier door je wensen aan te vinken. Je krijgt dat een overzicht van de voor jou beste koelkasten, hun prijs, hun specificaties en een review.

Hieronder stippen we kort wat punten aan waarmee je rekening kunt houden als je een nieuwe koelkast koopt. Al deze keuzes kun je daar gebruiken.
 • Vanzelfsprekend kun je kiezen tussen een losse koelkast en een inbouw koelkast. Natuurlijk kun je alle relevante maten opgeven, want je hebt niets aan een koelkast die niet in je keuken past.
   
 • Wat wil je met je koelkast? Alleen koelen, of ook vriezen? Wil je een Amerikaanse koelkast met veel ruimte en een ice-dispenser? Of misschien een klein tafelmodel?
   
 • Wil je een Amerikaanse koelkast op de waterleiding aan kunnen sluiten?

 • Hoeveel koelruimte wil je?

 • Met een energiezuinige koelkast kun je geld besparen op de maandelijkse kosten. Belangrijk, dus in de keuzehulp kun je niet alleen voor een energieklasse kiezen maar ook voor een prognose van de energiekosten per jaar.

 • Hoeveel geluid mag de koelkast maken?

 • Over wat voor vershoudzones moet je beste koelkast beschikken?

 • Welke kant moet de deur open draaien? Wil je de draairichting aan kunnen passen?

 • Wil je een retro koelkast, een moderne koelkast of maakt dat niet uit? En heb je voorkeur voor een kleur?

 • Wat mag de koelkast kosten? En heb je voorkeur voor een merk?

Voor koelkasten met een vriesgedeelte
 • Hoeveel vriesruimte wil je? In liters en eventueel hoeveel lades?

 • Wil je een koelkast met no frost (nooit ontdooien), low frost (één of twee keer ontdooien per jaar) of is je dat geen meerprijs waard en ben je bereid iedere twee maanden te ontdooien?

 • Wil je snel kunnen invriezen?

 • Wil je de koelkast met vriezer in een niet geïsoleerde schuur of garage plaatsen?

En zo zijn er nog meer gewenste opties en mogelijkheden aan te vinken in het overzicht met goede koelkasten. Alles om de voor jou beste koelkast tegen de laagste prijs te vinden.


Foto bovenaan: Mohamed Hassan

Samenvatting:
Wat is de beste koelkast? Hierboven vind je handige overzichten met daarin de beste koelkasten. Bij de aanbevolen koelkasten vind je de beste koelkasten uit de testen van experts van Coolblue. Dit zijn de beste koelkasten uit de test in diverse categorieën zoals de beste goedkope koelkast, de beste koelkast uit de topklasse, de beste goedkope Amerikaanse koelkast, de beste koelkast tafelmodel, de beste energiezuinige koelkast enz.

Ook hebben we een overzicht met de beste koelkast uit de Consumentenbond test en de beste koelkasten volgens de Kieskeurig reviews. Verder vind je de beste koelkasten uit specifieke testen en aanbiedingen van de beste winkels om online alle goede koelkasten goedkoop te kopen. Tenslotte zijn er tips voor bij het kiezen van je beste koelkast.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.