Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische ventilatorkachel (mobiele torenkachel)

 

De Domo elektrische torenkachel is als beste elektrische ventilatorkachel toren getest. Hier informatie over deze beste elektrische torenkachel.


Elektrische kachels heb je in diverse vormen. Meestal zien ze er uit als een radiator, een paneel of als een... kachel. Maar soms ook heeft een elektrische kachel ook een andere vorm. Hier kijken we naar de beste elektrische kachel in een torenmodel. Een elektrische kachel als toren heeft vele voordelen.


Beste elektrische torenkachel

De beste elektrische kachel in torenmodel is van Domo. Kijk hier voor alle informatie. Deze elektrische kachel draait 90 graden en zorgt zo voor een veel meer gelijkmatige verwarming dan andere elektrische kachels.


Deze torenkachel doet qua uiterlijk sterk aan een torenventilator denken. Maar dan met een omgekeerde functie. Verwarmen in plaats van koelen. Want het is een ventilatorkachel.


Thermostaat en afstandsbediening
Via de thermostaat op de kachel of op de afstandsbediening stel je de gewenste temperatuur in, en de elektrische kachel regelt het voor je. De afstandsbediening is heel plezierig om de temperatuur iets naar boven of naar beneden bij te stellen. Zo heb je het altijd behaaglijk.
Veilige elektrische kachel
Veilig is deze elektrische kachel ook. Ondanks zijn vorm staat deze stabiel, en ook al zal deze omvallen dan schakelt de kachel zichzelf uit. Ook als er per ongeluk iets over de kachel heen gelegd wordt, of als de temperatuur te hoog oploopt dan gaat deze beste elektrische kachel automatisch uit.

Meer voordelen en nadelen
Door het display met vlammen en de warmte die de kachel uitstraalt geeft deze dezelfde sfeer als een open haard. Andere voordeel: Deze kachel laat zich heel makkelijk naar een andere ruimte verplaatsen.Hou er wel rekening mee dat de badkamer geen optie is, want waterdicht is deze elektrische kachel niet. Om dezelfde reden kun je hem alleen bij droog weer buiten als heater gebruiken. Wel kun je een timer gebruiken, en ook een zuinige eco-stand is aanwezig.

Kijk bij de link hierboven voor meer informatie en de prijs. Of kijk in het overzicht alle elektrische kachels voor de prijzen, specificaties en mogelijkheden van meer dan 3.000 elektrische kachels.

Zie ook: 

Onderwerpen:
Domo torenkachel is de beste elektrische kachel in de vorm van een torenventilator. Deze elektrische kachel toren / elektrische kachel beschikt over thermostaat en afstandsbediening en draait heen en weer voor een optimale verspreiding van de warmte door de ruimte. 

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *