Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Goede goedkope elektrische tandenborstel en andere beste tandenborstels uit de test

 

Welke tandenborstels worden door experts als beste tandenborstel gezien? Hier de beste elektrische tandenborstels uit de test van deskundigen waaronder de beste goedkope elektrische tandenborstel.

beste elektrische tandenborstel test oral-b

Bij het kiezen van de beste tandenborstel wordt niet alleen gekeken naar de meest luxe tandenborstel met de meeste mogelijkheden, maar ook onder andere naar goedkopere elektrische tandenborstels. Het zijn goede tandenborstels die veel waar voor hun geld bieden en het zijn de beste tandenborstels voor bepaalde gebitsproblemen en de beste tandenborstels met bepaalde functies.

De beste tandenborstel voor ieder gebit

Bijvoorbeeld de beste tandenborstels tegen tandplak, de beste elektrische tandenborstel voor op reis, de beste tandenborstel als je mondklachten hebt en de beste elektrische kindertandenborstel.

Kortom, niet zomaar de beste tandenborstel voor de gemiddelde gebruiker, maar de beste tandenborstel die bij jou als gebruiker past, en de beste tandenborstel die de oplossing is voor je mondproblemen.

Kijk voor al deze beste tandenborstels in het overzicht van best geteste elektrische tandenborstels 

Al deze elektrische tandenborstels zijn geselecteerd door Coolblue, één van de grootste verkopers van deze apparaten in Nederland. Elk van deze aanbevolen tandenborstels is de beste elektrische tandenborstel in hun categorie.

Tip: Bij de aanbiedingen elektrische tandenborstels vind je de tandenborstel aanbiedingen van de beste tandenborstel winkels.


Wat is de beste tandenborstel?

De beste koop (beste goedkope elektrische tandenborstel)

Als je zuiver naar de mogelijkheden en kwaliteit kijkt kom je al snel uit op een tandenborstel met een prijskaartje ruim boven de 100 euro. Maar de experts die de test uitvoeren snappen ook wel dat die prijs niet binnen ieders budget valt. 

Er wordt dan ook een beste tandenborstel aangewezen met een prijs ruim onder de 50 euro. Dat is dan een beste elektrische tandenborstel dan misschien minder geavanceerd is, maar wel goed poetst en een heel goede elektrische tandenborstel goed te betalen is.

De beste goedkope elektrische tandenborstel uit bovenstaande test is voor iemand zonder gebitsproblemen goed genoeg.


eenvoudige tandenborstel oral-b

Oral-B goedkope elektrische tandenborstel


Kijk in het bovenstaand overzicht wat momenteel de beste goedkope elektrische tandenborstel is volgens de experts. Je zal dan zien dat ook een goedkope elektrische tandenborstel ook veel kwaliteit kan bieden.

De beste kindertandenborstel (elektrisch)

De beste kindertandenborstel, voor kleinere kinderen met een melkgebit, is een andere borstel dan de beste elektrische tandenborstel voor volwassenen. Het kindergebit is immers veel kleiner en vraagt dan ook om een kleinere opzetborstel. 

Maar er zijn meer verschillen. Zo kan de als beste kindertandenborstel geteste elektrische tandenborstel worden gebruikt in combinatie met een speelse app die kinderen tot poetsen aanzet. Voor kinderen is zo'n app natuurlijk reuze interessant en motiverend, en het gebit vaart er wel bij.

beste elektrische kindertandenborstel

Philips elektrische tandenborstel kinderen met app


Zo'n tandenborstel met app is geen goedkope elektrische tandenborstel, maar het motiveert kinderen wel tot tandenpoetsen en zorgt er voor dat een kind ook goed poetst. Kijk in het overzicht voor de beste tandenborstel voor kinderen.

De beste tandenborstel tegen tandplak

Heb je veel last van tandplak dan volstaat een goedkope elektrische tandenborstel niet meer. Tandplak kun je te lijf met een daarvoor speciaal geschikte tandenborstel. De beste tandenborstel tegen tandplak uit de test beschikt over een speciale opzetborstel die tandplak-ophoping tussen de tanden en bloedend tandvlees tegengaat.

De tandenborstel geeft meer pulsaties dan gemiddeld en geeft aan wanneer het tijd is de opzetborstel te vervangen.

Ook deze beste elektrische tandenborstel is in het overzicht te vinden. Kijk daar bij de beste tandenborstel tegen plak.

elektrische tandenborstel philips

Philips elektrische tandenborstel

De beste tandenborstel bij mondproblemen

Heb je mondproblemen zoals bloedend tandvlees dan heb je een extra krachtig wapen nodig. De beste tandenborstel voor mensen met mondproblemen is in staat om geheel zelfstandig de beste poetsstand en poetsintensiteit in te stellen. Maar natuurlijk kun je dit ook zelf doen.

Ook andere nuttige technieken zoals een druksensor, een app voor instructie bij het poetsen en analyse van je poetsgegevens is aanwezig op deze beste tandenborstel voor mensen waarbij het tandenpoetsen extra belangrijk is. Ook dit is geen goedkope elektrische tandenborstel, maar wel een tandenborstel die je enorm kan helpen met je gebitsproblemen.

Meer beste tandenborstels

En dan zijn er bijvoorbeeld nog de beste elektrische tandenborstel voor mensen die veel reizen, en die je dus makkelijk en veilig mee kunt nemen, en de beste elektrische tandenborstel-set. Dat is een set van twee elektrische tandenborstels met een gedeelde oplader.

Kijk voor de beste goedkope elektrische tandenborstel en voor andere beste tandenborstels volgens de experts van Coolblue in het bovenaan genoemde overzicht of kijk op alle testen elektrische tandenborstels voor meer winnaars uit vergelijkende testen van tandenborstels.

De meest goedkope elektrische tandenborstel

Wat is eigenlijk de meest goedkope elektrische tandenborstel? We gingen op zoek naar de goedkoopste elektrische tandenborstel en kwamen uit bij de Waterpik Nano-Sonic die nog geen 8 euro kost. Deze elektrische tandenborstel werkt op een AAA-batterij en is vooral als reistandenborstel geschikt.

Maar een aanrader is deze goedkope elektrische tandenborstel niet. Bij de test viel het weinig krachtige trillen op waardoor je de neiging hebt zelf een poetsbeweging te maken terwijl je een elektrische borstel stil hoort te houden.

Ook andere heel goedkope elektrische tandenborstels die op batterij werken, bijvoorbeeld van ProfiCare, GUM en Soroh hebben maar matige poetsresultaten.

Zoek je een goede goedkope elektrische tandenborstel? Dan adviseren we toch een goedkope tandenborstel van de marktleiders Philips of Oral-B. Op Beste  Elektrische Tandenborstel Kopen vind je goedkope Oral-B elektrische tandenborstels van minder dan 20 euro. De meest goedkope Philips tandenborstels zijn wel wat duurder.


Foto bovenaan: Oral-B

Samenvatting:
Wat is de beste tandenborstel uit de elektrische tandenborstel test? Wat voor jou de beste elektrische tandenborstel is, hangt van vele factoren af, van prijs tot mogelijkheden. Je hebt bijvoorbeeld de beste tandenborstel tegen tandplak, de beste elektrische tandenborstel voor kinderen en de beste koop (de beste goede maar goedkope elektrische tandenborstel). Al deze best geteste tandenborstels / best geteste tandenborstels vind je hier boven.

Je komt daarbij meestal uit op een elektrische tandenborstel van Philips of een Braun Oral-B tandenborstel (de twee beste merken), maar er zijn ook nog andere goede merken voor een elektrische tandenborstel. 

Hierboven vind je de beste tandenborstels uit de test. Meer beste tandenborstels, tips, en aanbieders van de beste tandenborstels tegen de laagste prijs vind je op Beste  Elektrische Tandenborstel Kopen.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *