Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tandenborstel test: Beste elektrische tandenborstels

Redactie     21:35     No comments

Welke tandenborstels worden door experts als beste tandenborstel gezien? Hier de beste elektrische tandenborstels volgens de deskundigen.

beste elektrische tandenborstel test oral-b

En daarbij wordt niet alleen gekeken naar de meest luxe tandenborstel met de meeste mogelijkheden, maar ook onder andere naar elektrische tandenborstels die veel waar voor hun geld bieden en de beste elektrische tandenborstels tegen tandplak, de beste tandenborstel voor op reis, de beste tandenborstel als je mondklachten hebt en de beste elektrische kindertandenborstel.


Kortom, niet zomaar de beste elektrische tandenborstel, maar de beste tandenborstel die bij jou als gebruiker past, en die mogelijk de oplossing is voor je mondproblemen.

Kijk voor al deze beste tandenborstels in het overzicht van best geteste elektrische tandenborstels Al deze elektrische tandenborstels zijn geselecteerd door Coolblue, één van de grootste verkopers van deze apparaten in Nederland. Elk van deze tandenborstels is de beste elektrische tandenborstel in hun categorie.

Wat is de beste elektrische tandenborstel?

De beste koop

Als je zuiver naar de mogelijkheden en kwaliteit kijkt kom je al snel uit op een tandenborstel met een prijskaartje ruim boven de 100 euro. Maar de experts die de test uitvoeren snappen ook wel dat die prijs niet binnen ieders budget valt. Er wordt dan ook een beste tandenborstel aangewezen met een prijs ruim onder de 50 euro. Die dan misschien minder geavanceerd is, maar wel goed poetst en goed te betalen is.

eenvoudige tandenborstel oral-b
Oral-B

Kijk in het bovenstaand overzicht wat momenteel de beste voordelige elektrische tandenborstel is volgens de experts.

De beste kindertandenborstel

De beste kindertandenborstel, voor kleinere kinderen met een melkgebit, is een andere borstel dan de beste elektrische tandenborstel voor volwassenen. Het kindergebit is immers veel kleiner en vraagt dan ook om een kleinere opzetborstel. Maar er zijn meer verschillen. Zo kan de als beste kindertandenborstel geteste elektrische tandenborstel worden gebruikt in combinatie met een speelse app die kinderen tot poetsen aanzet. Voor kinderen is zo'n app natuurlijk reuze interessant, en het gebit vaart er wel bij.

beste elektrische kindertandenborstel
Philips

Kijk in het overzicht voor de beste elektrische tandenborstel voor kinderen.

De beste elektrische tandenborstel tegen tandplak

Heb je veel last van tandplak dan kun je deze te lijf met een daarvoor speciaal geschikte tandenborstel. De beste elektrische tandenborstel tegen tandplak uit de test beschikt over een speciale opzetborstel die tandplak-ophoping tussen de tanden en bloedend tandvlees tegengaat.

De tandenborstels geeft meer pulsaties dan gemiddeld en geeft aan wanneer het tijd is de opzetborstel te vervangen.

Ook deze beste elektrische tandenborstel is in het overzicht te vinden.

elektrische tandenborstel philips
Philips

De beste tandenborstel bij mondproblemen

Heb je mondproblemen zoals bloedend tandvlees dan heb je een extra krachtig wapen nodig. De beste elektrische tandenborstel voor mensen met mondproblemen is in staat om geheel zelfstandig de beste poetsstand en poetsintensiteit in te stellen. Maar natuurlijk kun je dit ook zelf doen.

Ook andere nuttige technieken zoals een druksensor, een app voor instructie bij het poetsen en analyse van je poetsgegevens is aanwezig op deze beste tandenborstel voor mensen waarbij het tandenpoetsen extra belangrijk is.

En dan zijn er bijvoorbeeld nog de beste elektrische tandenborstel voor mensen die veel reizen, en die je dus makkelijk en veilig mee kunt nemen, en de beste elektrische tandenborstel-set. Dat is een set van twee elektrische tandenborstels met een gedeelde oplader.

Kijk voor alle beste elektrische tandenborstels volgens de experts van Bol.com in het bovenaan genoemde overzicht of kijk op alle testen elektrische tandenborstels voor meer winnaars uit vergelijkende testen van tandenborstels.

Foto bovenaan: Oral-B

Onderwerpen:
Beste tandenborstel, beste elektrische tandenborstel, best geteste tandenborstels.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.