Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste 65 inch TV (165 cm televisie)

Hier vind je een overzicht met de beste 65 inch TV en andere goede televisies 65 inch. 

 


Een 65 inch TV heeft een beelddiagonaal van 165 centimeter. Nog niet zo lang gold een TV met dat formaat als een heel grote televisie. Tegenwoordig wordt de 165 cm TV echter steeds meer standaard. Daarom kijken we hier naar de beste 165 cm televisies uit de televisie test. Kijk hier wat voor jou de beste 65 inch TV is.

Hieronder vind je een overzicht uit de beste televisies uit de test (65 inch / 165 cm). Het betreft de beste 65 inch TV uit de basisklasse, de beste middenklasse 65 inch televisie en beste topklasse TV met dit formaat, plus nog enkele specifieke beste 65 inch televisies zoals de beste 165 cm televisie voor een thuisbioscoop.

Vervolgens hebben we een overzicht van alle gangbare 65 inch televisies (ruim  150 stuks) met al hun informatie waaronder de actuele winkelprijzen.

Kijk hier voor de beste 65 inch TV


Een goede 65 inch TV is niet duur meer

De prijzen voor grote televisies zijn de laatste jaren flink afgenomen. Een 65 inch TV (een televisie met een beelddiagonaal van 1,65 meter) is daarom heel betaalbaar geworden. 

Ruim onder de 1.000 euro koop je een heel goede 65 inch televisie, de prijzen beginnen zelfs al onder de 600 euro.

Beste kijkafstand 65 inch TV

Hou er wel rekening mee dat de aanbevolen afstand van een 165 cm TV minimaal 3,5 meter is. Anders zit je te dicht op het scherm om van het grote beeld te genieten. In kleinere kamer kun je dus beter voor een kleiner beeldformaat kiezen. 

Kijk voor de beste televisies in andere formaten bij de andere TV testen of bij de aanbiedingen van televisies op Beste Televisie Kopen.  

Kies je beste 65 inch televisie

Hierboven vind je de beste 65 inch televisies uit de test. Deze beste televisies in het 165 cm formaat zijn getest en aanbevolen door de TV experts van Coolblue. Maar het is natuurlijk heel goed mogelijk dat dit niet de beste televisie is die je zoekt. Geen probleem, op het eerder genoemde Beste Televisie Kopen vind je een keuzehulp om jouw beste televisie te selecteren.

Hiervoor hoef je alleen maar je wensen aan te vinken. Je selecteert het gewenste formaat (in dit geval 65 inch), maar als je nog over het formaat twijfelt kun je ook andere formaten in je selectie meenemen. Vervolgens vink je je andere wensen aan. Eigenschappen die je niet belangrijk vindt of niet weet laat je gewoon open.

Een belangrijke selectie is de prijs die je maximaal voor je nieuwe TV wil betalen. Je hebt niets aan televisies in je overzicht die toch te duur zijn. 

Andere belangrijke selectiecriteria zijn de geluidskwaliteit (voor als je muziek in volle glorie wil horen), de verversingsrate (voor het goed weergeven van snel bewegende beelden) en de resolutie (beeldscherpte). De resolutie is het aantal beeldpunten waaruit het beeld wordt opgebouwd. Hoe groter het oppervlak van het beeldscherm, hoe belangrijker deze resolutie wordt. Daarom zijn de meeste 65 inch televisies Ultra HD (4K of zelfs 8K).

Ook het aantal kleuren wordt belangrijk gevonden bij een grotere televisie. 10 bit (1 miljard kleuren) wordt bij een 65 inch / 165 cm TV geadviseerd. 

En zo zijn er nog veel meer keuzes die je kan maken bij het kiezen van je beste televisie. In de keuzehulp op Beste Televisie Kopen (zie hier boven) kun je heel gericht je beste TV kiezen, maar als je niet allemaal technische eisen wilt opgeven kun je ook gewoon aanvinken waarvoor je de televisie het meest wil gebruiken. De TV keuzehulp zoekt dan je beste televisie er bij.

65 inch TV merken

Marktleider bij de 65 inch is Samsung. Andere grote en goede 65 inch TV merken zijn LG, Sony en Philips. Ook goed, en over het algemeen wat goedkoper, zijn de 65 inch televisies van HiSense en TCL. In de budget klasse vinden we verder nog goedkope 65 inch TV's van Solora, Toshiba, Chiq, Sharp, Medion en Aiwa.

In het bovenstaande overzicht met alle 65 inch TV aanbiedingen vind je al deze 165 cm televisies. Heb je nog vragen of opmerkingen? Of wil je een goede of slechte ervaring met een 65 inch TV met ons delen> Dat kan via de reacties onderaan deze pagina.


Samenvatting:
Hier boven vind je de beste televisies uit de test van de TV experts van Coolblue (beeldformaat 65 inch / 165 cm). Ook is er een overzicht te vinden met meer dan 150 televisies en kun je op Beste Televisie Kopen naast de goedkoopste winkels ook een Televisie Keuzehulp vinden die je kunt gebruiken om de voor jou persoonlijk beste televisie tegen de laagste prijs te selecteren.

 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ramon uit Brabant8 juni 2024 om 14:35

    Niet Samsung maar LG is bij de consumentenbond als beste 65 inch TV getest. Natuurlijk is dit een LG OLED TV, maar ik vraag mij af of ze hun koppositie nog gaan vasthouden als e Samsung Neo QLED televisies getest gaan worden.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.