Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste 50 inch TV (127 cm televisie)

Redactie     14:46     No comments

50 inch TV 127 cm televisie


Zoek je een middelgrote televisie (een TV geschikt voor een middelgrote kamer)? Denk dan eens aan een 50 inch televisie. De 50 inch TV (beelddiagionaal van 127 cm) is tegenwoordig de televisie van de meest gemiddelde grootte. Een populaire maat TV die in vrijwel iedere ruimte te gebruiken is. Hier de beste 50 inch televisies.

Vroeger gold een 127 cm TV als een grote televisie, maar tegenwoordig is de dit de meest gemiddelde maat. De keuze uit 50 inch televisies is dan ook erg groot. Vrijwel alle grote televisie fabrikanten hebben 50 inch TV's in hun aanbod. Samsung, Philips, LG, Panasonic enz. Een uitzondering is Sony die voor het 49 inch formaat heeft gekozen. Die televisies in dat net wat kleinere formaat (124 cm) vind je hieronder bij de andere beeldformaten.

De beste 50 inch TV's


Meer dan televisie kijken

Er zijn maar weinig apparaten die de laatste jaren zo'n grote ontwikkeling hebben doorgemaakt als de televisie. De grote "bak" die je vroeger gebruikte om naar een paar kanalen lineaire televisie uitzendingen te kijken heeft nu plaats gemaakt voor een plat scherm met alle mogelijkheden van multimedia en internet. 

Philips smart tv 50 inch
Philips 50 inch smart TVVideo on demand, apps, online muziek, surfen over internet, het kan allemaal met een smart TV en zo goed als iedere televisie die je nu koopt is zo'n slimme televisie. En de mogelijkheden nemen nog steeds toe. Tegenwoordig is steeds meer apparatuur aan je lokale netwerk en internet te koppelen, en je televisie kan (evenals je smartphone) daarbij dienst doen als controlecentrum van je smart home.

Niet alleen de beeldscherpte, de kleur en beeldtechniek zijn daarom van belang als je een nieuwe TV koopt, maar ook de connectie mogelijkheden, het geluid en het smart tv platform. Let daar dus ook goed op als je een nieuwe televisie koopt.

Samsung 50 inch TV

Samsung TV 50 inchHierboven vind je de beste 50 inch televisies en de best geteste televisies in andere beeldformaten. Meer hulp en advies bij het kiezen en kopen van de voor jou juiste televisie? Kijk dan op Beste Televisie Kopen op de website Elektronicatips.nl.

Foto bovenaan: Samsung


Samenvatting:
Een 50 inch TV gold vroeger als een grote TV maar tegenwoordig is een 50 inch TV (een TV met een 127 cm beelddiagonaal) een standaard televisie. Wat is de beste 50 inch TV? Hierboven vind je de beste 50 inch televisies uit de test en een overzicht met alle goede 50 inch TV flatscreens.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.