Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste 75 inch TV (191 cm televisie)

De beste grote televisies. Kijk hier voor de beste 75 inch TV uit de test en andere goede televisies van 75 inch.

Beste 75 inch TV Samsung

Hoewel er nog veel grotere televisies zijn is de 75 inch TV met zijn beelddiagonaal van bijna 2 meter (191 cm)  één van de grootste televisies die je in de Nederlandse huiskamers tegenkomt, Een 75 inch televisie geeft een bioscoop ervaring in je woonkamer, maar pas op, zo'n groot scherm is minder geschikt voor een kleine ruimte. Wat is de beste 75 inch TV? Hier kijken we naar de beste 75 inch televisies (de beste 192 cm TV's) uit de test.

Bij een 191 centimeter grote televisie wordt een kijkafstand van 3,5 meter a 4 meter aanbevolen. Als je dichterbij zit is het minder plezierig kijken. Je hebt dus wel wat ruimte nodig om optimaal van een 75 inch TV te genieten. Maar als je de ruimte hebt, dan haal je met zo'n grote televisie wel een bioscoop-ervaring in huis.

De beste 75 inch televisies

Hieronder vind je een (altijd actueel) overzicht van de beste 75 inch televisies op dit moment (topklasse, middenklasse en voordelige koop). Ook hebben we een overzicht van alle gangbare 191 cm televisies voor je.In het overzicht met alle 75 inch televisies kun je zelf je beste 75 inch TV selecteren aan de hand van specificaties, mogelijkheden en eigenschappen. Hieronder vind je wat tips voor bij het kiezen van de voor jou beste 191 cm televisie.

Zoals je merkt is het aanbod aan televisies in dit grote formaat aanmerkelijk kleiner dan het aanbod in de meer populaire kleinere maten. Lang niet alle televisies worden in het 75 inch formaat uitgebracht. Maar er blijft nog een ruime keuze over uit 75 inch TV's van ondermeer Samsung, LG, Philips. Sony, TCL, Telefunken en Hisense.

Tip: Kijk voor een 75 inch TV of andere televisie met korting bij de aanbiedingen televisies beste winkels.

Beeldresolutie grote TV

Hoe groter de televisie, hoe belangrijker de beeldresolutie wordt. Op een kleine televisie is het verschil tussen Full HD en Ultra HD nauwelijks zichtbaar, maar op het grote scherm van een 191 centimeter televisie is het een ander verhaal. Alle goede 75 inch televisies bieden daarom een Ultra HD resolutie van 4K of zelfs 8K.

8K is nog veel scherper dan 4K Ultra HD en komt daardoor steeds vaker voor bij 75 inch televisies. De 8K content is nog beperkt, maar een televisie koop je wel voor langere termijn.

Ook al kijk je naar beelden die niet in Ultra HD worden uitgezonden, zoals televisie-programma's, dan maakt een goede 75 inch TV de beelden toch scherper door deze kunstmatig up te graden naar een 4K resolutie of 8K resolutie. Ook in dat geval geniet je dus van scherpere beelden.

Kijk hier boven voor alle goede 75 inch televisies en de beste 75 inch televisies uit de test.

Foto: Samsung


Samenvatting:
Een 75 inch TV is een grote televisie. De beeldiagonaal van een 75 inch televisie bedraagt 191 cm. Wat is de beste 75 inch televisie? Hierboven vind je de beste grote televisies van 75 inch uit de test. Ook geven we tips en informatie om de beste 75 inch TV goedkoop te kopen.

Een reactie posten

0 Reacties