Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste tv? De beste televisies uit de tests van experts

Redactie     10:15     No comments

Dit keer kijken we naar de beste televisies volgens deskundige testorganisaties in Nederland en het buitenland zoals de Consumentenbond, Tweakers, What Hi-Fi, Kieskeurig en de vakbladen. Wat vinden ze de beste TV?


Het betreft een hele reeks beste televisies want niet alleen hebben de verschillende organisaties hun eigen testmethoden en stellen ze andere eisen, ook zijn er heel veel verschillende TV's.

Niet alleen zijn er verschillende maten televisies, ook heb je te maken met verschillende prijsklassen. Een televisie mag dan de beste TV zijn, als hij meer dan 3.000 euro kost valt hij bij de meeste mensen toch buiten het budget. Daarom is het goed als er ook in een lagere prijsklasse een beste TV wordt aangewezen.

Kijk in het overzicht met beste televisies voor de best geteste en best bekroonde televisies die momenteel in Nederland te koop zijn.

De televisies in het bovenstaande overzicht zijn allemaal als beste televisies in hun klasse uit vergelijkende TV testen gekomen. Deze testen zijn uitgevoerd door organisaties met veel expertise in het testen van televisies zoals Tweakers.net, What HiFi, de Consumentenbond, Kieskeurig en de elektronicatijdschriften verenigd in de EISA.

De beste TV in ieder formaat

Bij de beste TV's uit de testen kom je televisies tegen in ieder formaat. Dat is belangrijk want niet iedereen wil het zelfde formaat televisie in zijn huiskamer hebben staan of hangen. Bovendien geldt ook hier dat groter niet altijd beter is. Voor een echt grote televisie (vanaf 65 inch / 165 cm) geldt een minimale kijkafstand van drie meter, anders kijkt het niet plezierig. Ook moet naarmate een televisie groter wordt ook de resolutie toenemen want anders worden de beelden minder scherp.

Waar wordt op getest?

Wat maakt een televisie de beste TV? Er wordt gelet op een aantal factoren waarbij vooral de beeldscherpte, de kleuren, de geluidskwaliteit en de manier waarop snel bewegende voorwerpen worden weergegeven erg belangrijk zijn. Ook wordt er natuurlijk gekeken naar de smart TV mogelijkheden en de aansluitmogelijkheden. En tenslotte speelt bij veel tests de prijs / kwaliteit verhouding een grote rol.

Kijk in het bovenstaande overzicht met beste televisies welke TV's als beste TV zijn getest. Dit actuele overzicht wordt meteen aangepast als er nieuwe tests bekend zijn.

Zie ook: Alle informatie televisie kiezen en kopen


Onderwerpen:
Beste TV test, beste televisies test, beste koop, best geteste televisie, beste televisie test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.