Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste tv? De beste televisies uit de tests van experts

 

Dit keer kijken we naar de beste TV's volgens deskundige test organisaties in Nederland en het buitenland zoals de Consumentenbond, Tweakers, What Hi-Fi, Kieskeurig en de vakbladen. Wat vinden deze experts de beste TV?


Het betreft een hele reeks beste televisies want niet alleen hebben de verschillende organisaties hun eigen testmethoden en stellen ze andere eisen, ook zijn er heel veel verschillende soorten en maten TV's.

Niet alleen zijn er verschillende maten televisies, en verschillende technieken, ook heb je te maken met televisies in verschillende prijsklassen. 

Een televisie mag dan de beste TV zijn, als hij meer dan 3.000 euro kost valt hij bij de meeste mensen toch buiten het budget. Daarom is het goed als er ook in een lagere prijsklasse een beste TV wordt aangewezen.

Kijk in het overzicht met beste televisies voor de best geteste en best bekroonde televisies die momenteel in Nederland te koop zijn.

De televisies in het bovenstaande overzicht zijn allemaal als beste televisies in hun klasse uit vergelijkende TV testen gekomen. Deze testen zijn uitgevoerd door organisaties met veel expertise in het testen van televisies zoals Tweakers.net, What HiFi, de Consumentenbond, Kieskeurig en de elektronicatijdschriften verenigd in de EISA.

De beste TV in ieder formaat

Bij de beste TV's uit de testen kom je televisies tegen in ieder formaat. Dat is belangrijk want niet iedereen wil het zelfde formaat televisie in zijn huiskamer hebben staan of hangen. Bovendien geldt ook hier dat groter niet altijd beter is. 

Voor een echt grote televisie (vanaf 65 inch / 165 cm) geldt een minimale kijkafstand van drie meter, anders kijkt het niet plezierig. Ook moet naarmate een televisie groter wordt ook de resolutie toenemen want anders worden de beelden minder scherp.

Waar wordt de TV op getest?

Wat maakt een televisie de beste TV? Er wordt bij een goede TV test gelet op een aantal factoren waarbij vooral de beeldscherpte, de kleuren, de geluidskwaliteit en de manier waarop snel bewegende voorwerpen worden weergegeven erg belangrijk zijn. 

Ook wordt er natuurlijk gekeken naar de smart TV mogelijkheden en de aansluitmogelijkheden. En tenslotte speelt bij veel tests de prijs / kwaliteit verhouding een grote rol.

Meer beste televisies uit de test

Hierboven vind je de beste televisies uit de testen van organisaties als Tweakers, de Consumentenbond, de EISA, Kieskeurig en What Hifi. Maar er zijn meer testen van televisies en beste televisies uit de test. Ook op een meer specifiek gebied, zoals bijvoorbeeld de beste gaming televisie, de beste televisies in verschillende beeldformaten en de beste energiezuinige televisie.

In het overzicht alle televisie testen vind je alle beste televisies uit alle beste TV testen.

Kijk in het bovenstaande overzicht met beste televisies welke TV's er door expert van o.a. Tweakers en de Consumentenbond als beste TV zijn getest. Dit actuele overzicht wordt meteen aangepast als er nieuwe tests bekend zijn.

Zie ook: Alle informatie televisie kiezen en kopen


Onderwerp:
Televisies worden continue getest. Wat is voor jou de beste TV? Bovenaan vind je de beste televisies uit de testen van Consumentenbond. Tweakers. Kieskeurig, EISA, What HiFi en andere organisaties bij elkaar. Het gaat om de beste televisie en de beste koop uit al hun actuele testen. Kijk daar voor de best geteste televisie, de beste koop en andere beste televisies uit de test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *