Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste 13 inch laptop (kleine laptops)

Zoek je de beste kleine laptop? Hier de beste 13 inch laptop uit de test en andere goede 13 inch laptops.

Beste 13 inch laptop Acer


Kijk hier voor de beste 13 inch laptop. Een 13 inch laptop is een kleine laptop. De meest gebruikte laptops hebben het 14 of 15 inch formaat, maar soms is een kleinere laptop handig. Bijvoorbeeld omdat je deze vaak in het openbaar vervoer of op de fiets mee neemt. 

Hier de beste 13 inch laptops. Toch liever een grotere laptop? We hebben hier ook de beste laptops uit de test in andere formaten.

De beste 13 inch laptop in iedere prijsklasse

Kijk hieronder voor de beste 13 inch laptops uit de test. Het betreft meerder beste 13 inch laptops. Naast de beste 13 inch van allemaal (de beste topklasse laptop 13 inch), hebben we ook de beste 13 inch laptop uit de middenklasse (de beste koop) en de beste 13 inch budget-laptop. 

en de beste 13 laptop voor ieder soort gebruik

Ook ondermeer de beste 13 inch laptop voor studenten, de beste 13 inch zakelijke laptop, de beste 13 inch 2-in-1 laptop (een combi van een tablet en een laptop) en de beste 13 inch chromebook zijn in onderstaand overzicht van beste laptops 13 inch te vinden. 
Asus Zenbook 13inch laptop

Asus Zenbook 13 inch laptop

Zelf je beste laptop 13 inch vinden

Tevens wijzen we je hierboven de weg naar een overzicht met de gegevens, specificaties en prijzen van alle goede laptops 13 inch. Bij de bovenstaande aanbiedingen kun je zelf eenvoudig de voor jou beste laptop 13 inch selecteren via diverse selectiemogelijkheden. 

Ook lees je er reviews en ervaringen van gebruikers van de laptops. Alle informatie voor bij het kiezen van de voor jou persoonlijk beste 13 inch laptop.

Wanneer kies je voor een 13 inch laptop?

Een 13 inch laptop heeft een beelddiagonaal van 33 centimeter. Daarmee is de 13 inch laptop duidelijk kleiner dan de gemiddelde laptop van 14 inch of 15 inch. 

Voordelen 13 inch laptop

Een kleiner formaat is handzamer en lichter. Dat maakt de kleine laptop tot een mobiele computer die makkelijker is om in je tas mee te nemen. 

Ook is een kleinere laptop prettig in het gebruik als je 's avonds op de bank zit. Een 13 inch laptop is lichter op schoot en je houdt hem makkelijker vast.

MacBook Pro 13 inch

MacBook Pro 13 inch


Voor wie zijn laptop veel onderweg gebruikt is een goede 13 inch laptop vaak de beste koop. Kijk bij de bovenstaande test voor de beste 13 inch laptop van dit moment. 

Nadelen 13 inch laptop

Heb je de laptop altijd op een vaste plek, bijvoorbeeld op een bureau, dan is een 13 inch laptop misschien wat aan de kleine kant. Het scherm biedt minder ruimte als je meerdere schermen naast elkaar open wilt zetten, en hoe kleiner de laptop is, hoe minder plek er is voor het toetsenbord, maar bijvoorbeeld ook voor de interne speakers.

Een 13 inch 2-in-1 laptop / tablet

Gebruik je de laptop veel in bed, op de bank, of in je luie stoel? Overweeg dan een 13 inch 2-in-1 laptop / tablet. Deze 2-in-1 is een 13 inch laptop met touchscreen waarbij je het het toetsenbord geheel kunt omklappen zodat achter het scherm zit. 

Je kunt de kleine laptop dan ook als tablet hanteren, en een tablet is natuurlijk nog veel handzamer dan een laptop.HP 13 inch laptop met omklap scherm

HP 13 inch 2-in-1 laptop met om te klappen touchscreen


Dat maakt de 2-in-1 laptop erg geschikt voor wie tijdens zijn werkzaamheden met de laptop rond loopt. Maar ook voor wie de laptop wil gebruiken als hij of zij op de bank, in de luie stoel of in bed in de relax modes gaat. Een 13 inch laptop in tablet stand is dan makkelijk vast te houden. Je hebt geen last van het toetsenbord gedeelte.

Je hebt dan een lekkere handzame  touchscreen om te surfen en om filmpjes te kijken. En een goede 13 inch 2-in-1 laptop biedt toch alle mogelijkheden van een goede laptop.

Veel goede kleine laptops 13 inch bieden zijn in tablet stand te gebruiken. Ook deze 13 inch 2-in-1 laptops kom je tegen bij de beste 13 inch laptops uit de test hier boven.

MacBook, Windows of Chromebook

13 inch laptops zijn te koop met drie soorten besturingssystemen. Je hebt 13 inch Windows laptops, 13 inch chromebooks en 13 inch Macbooks. 


Apple 13 inch Macbook

Apple 13 inch MacbookKeuze uit goede merken

De keuze uit 13 inch Windows laptops is het grootst. Belangrijke laptop fabrikanten als HP, Lenovo, Acer, Dell en Asus maken allemaal meerdere modellen in dit formaat. 13 inch laptops met het MacOS besturingssysteem (Macbooks) worden alleen door Apple gemaakt, maar ook de keuze uit verschillende 13 inch Macbook versies is zeer groot. 

De keuze 13 inch chromebooks is veel kleiner dan de keuze uit 14 en 15 inch chromebooks, maar onder andere Lenevo en Acer maken goede 2-in-1 chromebooks 13 inch.

Bij de bovenstaande 13 inch laptop test en aanbiedingen vind je ze allemaal.


Lenovo 13 inch chromebook 2-in-1

Lenovo 13 inch chromebook 2-in-1


Meer tips

Kijk bovenaan voor alle beste laptops 13 inch uit de test en voor een overzicht met meer goede 13 inch laptops. Of kijk op Beste Laptop Kopen voor meer informatie en tips voor bij het kiezen en kopen van de beste laptop en voor de goedkoopste winkels om een laptop goedkoop te kopen.


Foto bovenaan: Acer laptop 13 inch


Samenvatting:
Een goede 13 inch laptop is vaak de beste laptop voor mobiel gebruik. Een goede 13 inch laptop is compact en licht. Een kleine laptop. Bovenaan vind je de beste 13 inch laptop uit de test en andere beste 13 inch laptops. Naast gewone laptops 13 inch zijn dat ook 13 inch chromebooks, 13 inch macbooks en 13 inch 2-in-1 laptops die je ook als 13 inch tablet kunt gebruiken. Verder vind je hier tips voor het kiezen en goedkoop online kopen van je beste 13 inch laptop.

Een reactie posten

0 Reacties