Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste 13 inch laptop (beste kleine laptops)

 

Zoek je de beste kleine laptop? Hier de beste 13 inch laptop uit de test en andere goede 13 inch laptops.

Beste 13 inch laptop Acer


Kijk hier voor de beste 13 inch laptop. Een 13 inch laptop is een kleine laptop. De meest gebruikte laptops hebben het 14 of 15 inch formaat, maar soms is een kleinere laptop handig. Bijvoorbeeld omdat je deze vaak in het openbaar vervoer of op de fiets mee neemt. Hier de beste 13 inch laptops. Toch liever een grotere laptop? We hebben hier ook de beste laptops uit de test in andere formaten.

Kijk hieronder voor de beste 13 inch laptops uit de test. Het betreft meerder beste 13 inch laptops. Naast de beste 13 inch van allemaal (de beste topklasse laptop 13 inch), hebben we ook de beste 13 inch laptop uit de middenklasse (de beste koop) en de beste 13 inch budget-laptop. 

Ook ondermeer de beste 13 inch laptop voor studenten, de beste 13 inch zakelijke laptop, de beste 13 inch 2-in-1 laptop (een combi van een tablet en een laptop) en de beste 13 inch chromebook zijn in onderstaand overzicht van beste laptops 13 inch te vinden. 


Tevens wijzen we je hierboven de weg naar een overzicht met de gegevens, specificaties en prijzen van alle goede laptops 13 inch. Uit dat overzicht kun je op zelf eenvoudig de voor jou beste laptop 13 inch selecteren via diverse selectiemogelijkheden. Ook lees je er reviews en ervaringen van gebruikers van de laptops. Alle informatie voor bij het kiezen van de voor jou persoonlijk beste 13 inch laptop.


Asus Zenbook 13inch laptop

Asus Zenbook 13 inch laptop


Wanneer kies je voor een 13 inch laptop?

Een 13 inch laptop heeft een beelddiagonaal van 33 centimeter. Daarmee is de 13 inch laptop duidelijk kleiner dan de gemiddelde laptop van 14 inch of 15 inch. 

Een kleiner formaat is handzamer en lichter. Dat maakt de 13 inch laptop tot een mobiele computer die makkelijker is om in je tas mee te nemen. Ook is een kleinere laptop prettig in het gebruik als je 's avonds op de bank zit. Een 13 inch laptop is lichter op schoot en je houdt hem makkelijker vast.

Voor wie zijn laptop veel onderweg gebruikt is een goede 13 inch laptop vaak de beste koop. Kijk bij de bovenstaande test voor de beste 13 inch laptop van dit moment. 

Een 13 inch 2-in-1 laptop / tablet

Gebruik je de laptop veel in bed, op de bank, of in je luie stoel? Overweeg dan een 13 inch 2-in-1 laptop / tablet. Dat is een 13 inch laptop met touchscreen waarbij je het het toetsenbord geheel kunt omklappen zodat achter het scherm zit. Je kunt de 13 inch laptop dan ook als tablet hanteren, en een tablet is natuurlijk nog veel handzamer dan een laptop.HP 13 inch laptop met omklap scherm

HP 13 inch 2-in-1 laptop met om te klappen touchscreen


Dat maakt de 2-in-1 laptop erg geschikt voor mensen die de laptop vooral gebruiken om een te surfen en filmpjes te kijken. Dat lukt prima met een touchscreen scherm, en je hebt de mogelijkheden een volwaardige laptop die je ook als zodanig kunt gebruiken.

Veel goede kleine laptops 13 inch bieden deze mogelijkheid. Ook deze kom je tegen bij de beste 13 inch laptops uit de test hier boven.

MacBook, Windows of Chromebook

13 inch laptops zijn te koop met drie soorten besturingssystemen. Je hebt 13 inch Windows laptops, 13 inch chromebooks en 13 inch Macbooks. 


Apple 13 inch Macbook

Apple 13 inch MacbookDe keuze uit 13 inch laptop is het grootst. Belangrijke laptop fabrikanten als HP, Lenovo, Acer en Asus maken allemaal meerdere modellen 13 inch laptops. Laptop met het MacOS besturingssysteem (Macbooks) worden alleen door Apple gemaakt, maar ook de keuze uit verschillende 13 inch Macbook versies is zeer groot. 

De keuze 13 inch chromebooks is veel kleiner dan de keuze uit 14 en 15 inch chromebooks, maar Lenevo en Acer maken goede 2-in-1 chromebooks 13 inch.

Lenovo 13 inch chromebook 2-in-1

Lenovo 13 inch chromebook 2-in-1


Meer tips

Kijk bovenaan voor alle beste laptops 13 inch uit de test en voor een overzicht met meer goede 13 inch laptops. Of kijk op Beste Laptop Kopen voor meer informatie en tips voor bij het kiezen en kopen van de beste laptop en voor de goedkoopste winkels om een laptop goedkoop te kopen.


Foto bovenaan: Acer laptop 13 inch


Samenvatting:
Een goede 13 inch laptop is vaak de beste laptop voor mobiel gebruik. Een goede 13 inch laptop is compact en licht. Een kleine laptop. Bovenaan vind je de beste 13 inch laptop uit de test en andere beste 13 inch laptops. Naast gewone laptops 13 inch zijn dat ook 13 inch chromebooks, 13 inch macbooks en 13 inch 2-in-1 laptops die je ook als 13 inch tablet kunt gebruiken. Verder vind je hier tips voor het kiezen en goedkoop online kopen van je beste 13 inch laptop.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.