Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Acer beste Windows laptop Consumentenbond test. Lenovo laptop beste koop.

 

De Consumentenbond heeft laptops getest. Bij deze Consumentenbond laptop test ging het om laptops van 14 inch en kleiner.


Acer Windows laptop test Consumentenbond


14 inch en 15 inch zijn de meest gangbare laptop maten. Bij deze Consumentenbond test ging het dus om de kleine tot middelgrote laptops.

Een Acer Swift 3 14 inch laptop kwam als beste Windows laptop uit de test. Een aanmerkelijk goedkope Lenovo Ideapad 3 14 inch was de beste koop in de Consumentenbond test.

Hieronder meer informatie over deze beste Windows laptops in dit middelgrote laptop formaat.

Dit is een nieuwsbericht over de Consumentenbond laptop test. TestResults.nl heeft geen binding met de Consumentenbond.

Beste laptop: Acer

De beste Windows laptop in deze test was van Acer. Het betreft een topmodel van deze computer fabrikant uit Taiwan want het betreft de versie van de 14" Acer Swift 3 met Intel Core i7 1260P processor, 1024 GB SSD, 16 GB werkgeheugen en het Microsoft Windows 11 Home 64 bit besturingssysteem. Het is vooral de processor die deze Acer laptop razendsnel maakt, en de SSD zorgt voor een zee aan opslagruimte die snel beschikbaar is.

De Taiwanese computergigant Acer is één van de grootste en beste laptop fabrikanten ter wereld. Acer laptops zijn er in alle formaten en alle prijsklassen. Van een eenvoudige instap laptop tot een zware game laptop of multimedia laptop. Of je nu een goedkope laptop zoekt, of een een high end laptop van de hoogste kwaliteit, bij de Acer kun je terecht.

De beste Windows laptop uit de Consumentenbond test behoort in het 14 inch formaat tot de laptops van het hoogste segment. We hebben het over een laptop met een adviesprijs van meer dan 1000 euro voor gebruikers die niet op de prijs beknibbelen als ze een heel goede laptop zoeken, Dit is een supersnelle laptop geschikt voor zware toepassingen en grote bestanden.

De Acer Swift serie waar deze Acer laptop deel van uitmaakt staan bekend om hun slanke en lichte behuizing, hun snelheid en hun goede accu. Bij deze Acer laptops wordt niet beknibbelt op de kwaliteit.


Zoek je een goede laptop tegen een lage prijs? Bij de laptop aanbiedingen vind je het aanbod van de beste en goedkoopste winkels van alle laptops.


Beste koop: Lenovo laptop

De beste koop uit deze Consumentenbond test is een Lenovo laptop. Deze 14 inch Lenovo laptop kost nog niet de helft van de Acer laptop, maar valt dan ook wel in een andere klasse. Dat zie je meteen aan de specificaties. De processor is een AMD Ryzen 3 5300U, de SSD opslag biedt 256 GB ruimte en het werkgeheugen is 8 GB.

De goedkopere processor en het kleinere werkgeheugen merk je aan de snelheid, de Lenovo laptop is niet zo snel als de Acer laptop. Ook heb je minder opslagruimte tot je beschikking, al is 256 GB nog best veel.


Lenovo laptop beste koop Consumentenbond

Beste koop: Lenovo laptop 14 inchVoor de gemiddelde gebruiker is deze 14 inch Lenovo dan ook krachtig genoeg, en dan heb je een laptop met een heel goede prijs / kwaliteit verhouding. Een echte beste koop.

Lenovo laptops zijn relatief goedkope laptops van goede kwaliteit. In 2005 nam het Chinese Lenovo de PC divisie van IBM en begon het de IBM computers en laptops onder eigen naam te verkopen. Lenovo laptops staan bekend als betaalbare maar goede laptops. Ook als je een krachtige laptop zoekt.

De Lenovo laptop die door de Consumentenbond als beste koop is getest is een 14 inch Lenovo laptop uit het midden segment. Een laptop die voor de gemiddelde gebruiker voldoende kwaliteit biedt en heel betaalbaar is.

Kijk boven voor aanbiedingen van deze en andere goede laptops.


Foto bovenaan: Acer laptop

Onderwerp:
De beste Windows laptop  14 inch in de Consumentenbond laptop test 2023 is een Acer Laptop. De beste koop uit deze test is een goedkopere Lenovo laptop.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.