Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Acer en Lenovo aanraders in Windows laptop test

Kijk hier voor de beste Windows laptop uit een test van kleine en middelgrote laptops (max. 14 inch) met Windows als besturingssysteem.

Acer Windows laptop test


14 inch en 15 inch zijn de meest gangbare laptop maten. Bij deze laptop test ging het dus om de kleine tot middelgrote laptops.

De Acer Swift 3 14 inch laptop kwam als beste Windows laptop uit de 2023 laptop test. Zoek je een goedkopere laptop? Dan is de Lenovo Ideapad 3 14 inch een goed goedkoper alternatief.

En zo hebben we hier onder nog meer goed geteste 14 inch Windows laptops. Goede voordelige Windows laptops in dit middelgrote laptop formaat.


Beste laptop: Acer

De beste Windows laptop in deze test was van Acer. Het betreft een topmodel van deze computer fabrikant uit Taiwan want het betreft de versie van de 14" Acer Swift 3 met Intel Core i7 1260P processor, 1024 GB SSD, 16 GB werkgeheugen en het Microsoft Windows 11 Home 64 bit besturingssysteem. Het is vooral de processor die deze Acer laptop razendsnel maakt, en de SSD zorgt voor een zee aan opslagruimte die snel beschikbaar is.

De Taiwanese computergigant Acer is één van de grootste en beste laptop fabrikanten ter wereld. Acer laptops zijn er in alle formaten en alle prijsklassen. Van een eenvoudige instap laptop tot een zware game laptop of multimedia laptop. Of je nu een goedkope laptop zoekt, of een een high end laptop van de hoogste kwaliteit, bij de Acer kun je terecht.

De beste Windows laptop uit de test behoort in het 14 inch formaat tot de laptops van het hoogste segment. We hebben het over een laptop met een adviesprijs van meer dan 1000 euro voor gebruikers die niet op de prijs beknibbelen als ze een heel goede laptop zoeken, Dit is een supersnelle laptop geschikt voor zware toepassingen en grote bestanden.

De Acer Swift serie waar deze Acer laptop deel van uitmaakt staan bekend om hun slanke en lichte behuizing, hun snelheid en hun goede accu. Bij deze Acer laptops wordt niet beknibbelt op de kwaliteit.


Zoek je een goede laptop tegen een lage prijs? Bij de laptop aanbiedingen vind je het aanbod van de beste en goedkoopste winkels van alle laptops.


Beste koop: Lenovo laptop

De best buy (beste koop) uit de test is een Lenovo laptop. Deze 14 inch Lenovo laptop kost nog niet de helft van de Acer laptop, maar valt dan ook wel in een andere klasse. Dat zie je meteen aan de specificaties. De processor is een AMD Ryzen 3 5300U, de SSD opslag biedt 256 GB ruimte en het werkgeheugen is 8 GB.

De goedkopere processor en het kleinere werkgeheugen merk je aan de snelheid, de Lenovo laptop is niet zo snel als de Acer laptop. Ook heb je minder opslagruimte tot je beschikking, al is 256 GB nog best veel.


Lenovo laptop beste koop

Beste koop: Lenovo laptop 14 inch met WindowsVoor de gemiddelde gebruiker is deze 14 inch Lenovo dan ook krachtig genoeg, en dan heb je een laptop met een heel goede prijs / kwaliteit verhouding. Een echte beste koop.

Lenovo laptops zijn relatief goedkope laptops van goede kwaliteit. In 2005 nam het Chinese Lenovo de PC divisie van IBM en begon het de IBM computers en laptops onder eigen naam te verkopen. Lenovo laptops staan bekend als betaalbare maar goede laptops. Ook als je een krachtige laptop zoekt.

De Lenovo laptop die als beste goedkope Windows laptop is getest is een 14 inch Lenovo laptop uit het midden segment. Een laptop die voor de gemiddelde gebruiker voldoende kwaliteit biedt en heel betaalbaar is.

Kijk boven voor aanbiedingen van deze en andere goede laptops.

Meer beste laptops

Beste laptop per schermformaat

Beste laptop per categorie

Beste laptop per soort gebruik

Bij de reacties hieronder kun je ons je eigen ervaringen met Windows vertellen. Ook kun je daar al je tips, vragen en opmerkingen posten.

Foto bovenaan: Acer Windows laptop

Onderwerp:
De beste Windows laptop  14 inch in de laptop test 2023 is een Acer Laptop. De best buy (beste koop) uit deze test is een goedkopere Lenovo laptop.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik vind dat ook de Asus Zenbook laptops wel een vermelding verdienen. Dit is een goede laptop serie met zowel goede middenklasse laptops als de topmodellen ban Asus. Als Zenbook gebruiker heb ik goede ervaringen met deze Asus laptop. Ik stel vooral hoge eisen aan de beeldkwaliteit en die is heel goede bij Asus.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.