Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Keola Delft de beste bij test elektrische fietsen

 


Op de Eurobike 2016 heeft de Keola Delft Mx elektrische fiets de ExtraEnergy Award gewonnen. Gedurende een half jaar werd er door het Duitse e-bike magazine ExtraEnergy meer dan 70 elektrische fietsen getest, met de Keola Delft Mx e-bike als toch wat verrassende winnaar. Wat maakt de Nederlandse Keola Delft Mx tot de beste elektrische fiets van deze test?

Nederlandse elektrische fiets beste in Duitse e-bike test

De Keola Delft Mx is een Hollands model elektrische fiets. De internationale jury was zeer te spreken over het ontwerp. Met zijn gesloten kettingkast, sterke bagagedrager en spatborden is het een complete veilige fiets waarop het ontspannen fietsen is. De verstelbare stuurpen en de lage instap maken het tot een comfortabele fiets. Ook de 80Nm sterke motor maakte indruk en het design van de Hollandse elektrische fiets werd zeer op prijs gesteld.

Ook topper in Nationale Fietstest 2016

Ook in de Nederlandse Nationale Fietstest 2016 scoorde de Keola Delft al heel goed in het luxe segment. Deze fiets haalde een 8,2 als cijfer en bleef daarmee elektrische fietsen als de Gazelle Citizen C8, de Batavus Razer en de Koga E Tour ruim voor. Vooral het duidelijke display en de bediening kon de jury zeer waarderen. En ook hier scoorde de Keola Delft e-bike punten met zijn goede krachtige motor die onder alle omstandigheden goed presteert.

Keola is een Nederlands fietsmerk uit Amersfoort gespecialiseerd in elektrische fietsen.

Deze e-bike test is van september 2016. Hier vind je meer testen van elektrische fietsen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.