Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffer test

 

Bij deze beste koffer test kijken we naar de beste grote koffer en beste middelgrote koffer. Ook is er aandacht voor andere best geteste koffers.


Ik ga op vakantie, en ik neem mee.... nou ja, in eerste instantie een koffer. Waarin moet je anders die andere spullen meenemen. Hier kijken we naar de beste koffers uit de koffer test. Wat is voor jou de beste koffer?


Onderstaande beste koffers zijn allemaal tegen een aantrekkelijke prijs te vinden in het overzicht met alle koffers. Daar vind je naast de beste koffers uit de test nog circa 4.500 (!) andere goede koffers.

Natuurlijk is dat wel een heel groot aantal. Gelukkig kun je heel goed je eisen opgeven, net zolang tot er een klein aantal voor jou beste koffers overblijft. Dit selecteren kan op merk, maat, maximale prijs en soort koffer, maar ook op heel veel opties zoals soort slot, aantal wieltjes en heel veel meer.

Beste koffers uit de test

Maar laten we deze beste koffers uit de test eens bekijken. Naast de beste koffer uit de test in de maat 81 centimeter (de beste grote koffer uit de test), en de iets minder grote 75 cm koffer.

Kijk bij de andere beste koffers uit de test voor de beste koffers in andere maten.

Beste grote koffer (81 cm)

De beste grote koffer is 81/30 versie van de Samsonite Lite Shock die een inhoud heeft van 124 liter. Dat is echt een grote koffer, groot genoeg voor de bagage van meer dan drie weken vakantie.


Deze beste koffer beschikt over een harde schaal. Dat betekent dat hij zijn vorm en formaat van 81 bij 55 centimeter behoudt, ook zit hij maar half vol, maar dat betekent ook dat de inhoud veel beter beschermd is dan in een zachte koffer. Je laptop, camera of tablet is heel wat veiliger in deze harde koffer.

De Samsonite Lite Shock is een echte topklasse koffer die gemaakt is van geweven polycarnonaat. Hierdoor is deze koffer extra sterk en is hij minder zwaar dan je gezien zijn formaat zou verwachten. De vier wieltjes van deze grote rolkoffer draaien soepel, dus meenemen van deze koffer gaat best makkelijk.

Dankzij pakriemen en een interne verdeler kun je al je kleding en andere spullen veilig en gestructureerd opbergen. Het is alleen jammer dat je de verdelers niet kunt verwijderen als je één groot vak wil.

Een ander nadeel is de prijs (zie bovenstaand overzicht voor de actuele prijs). Daarom hieronder wat goedkopere alternatieven.

Tip: Op Beste Koffer Kopen vind je de goedkoopste aanbieders van koffers, de koffer top 10 en meer informatie en tips voor bij de aanschaf van een koffer.

Beste koffer (75 cm)

Maar eerst kijken we naar de beste koffer van een iets kleiner formaat, al kun je deze koffer met een inhoud van 94 liter nog altijd onder de grote koffers scharen. Ook dit is een Samsonite koffer, de Samsonite Neopulse 75.

Ten opzichte van de bovenstaande Lite-Shock koffer is de Neopulse 75 wat minder groot en dus ook handzamer. Maar vooral is deze koffer goedkoper. Het prijsverschil bedraagt zo'n 180 euro!Toch is ook dit een zeer goede koffer met genoeg ruimte voor de gemiddelde vakantiebagage. Ook de Samsonite Neopulse beschikt over een harde buitenkant van polycarbonaat. De koffer is licht, maar wel minder licht dan de grotere Samsonite Lite-Shock.

Evenals de bovenstaande koffer beschikt de Samsonite Neopulse over een TSA-cijferslot en over vier soepel draaiende wielen. Als je de ruimte van de Samsonite Lite Shock niet echt nodig hebt kun je beter kiezen voor de veel goedkopere Neopulse.

Ook de actuele prijs van deze beste koffer is in het bovenstaand overzicht te vinden.

Kijk voor alle informatie en de laatste prijzen van al deze koffers (en meer) in het bovenaan genoemde overzicht met alle koffers, of kijk bij de andere testen van koffers voor meer tests, ook van koffers voor bijvoorbeeld handbagage.

Foto bovenaan: Samsonite

Samenvatting:
Hier vind je de beste koffer 75 cm en beste koffer 81 cm uit de koffer test. Beide beste koffers uit de test zijn van Samsonite. Op deze pagina zie je een overzicht naar meer beste koffers uit de test (andere testen koffers), een overzicht met alle goede koffers en de beste winkels waar je koffers goedkoop online kunt kopen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *