Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

4 beste e-bikes uit de AD Fietstest

 


In de jaarlijkse fietstest van het AD zijn de beste e-bikes van 2020 aangewezen. Hier kijken we naar vier interessante beste elektrische fietsen uit deze test.


Beste elektrische stadsfiets onder de 2500 euro: Sparta F8E

Met de term elektrische stadsfiets doen we de Sparta F8E eigenlijk te kort. Deze beste e-bike kun je namelijk niet alleen gebruiken voor ritjes binnen de stadsgrenzen en voor woon-werk verkeer maar het is ook een prima elektrische fiets om lange fietstochten te maken.De Sparta F8E is namelijk een comfortabele fiets die ook op lange afstanden heerlijk rijdt. De e-bike trapt licht en je krijgt een goede ondersteuning van de motor. De prijs is ook bijzonder laag. De e-bike is testwinnaar bij de e-bikes onder de 2500 euro maar je koopt deze beste e-bike al vanaf circa 1700 euro.
Meer informatie en aanbiedingen Sparta F8E

Beste koop e-bike onder de 2500 euro: Gazelle Paris C7+ HMB

In dezelfde categorie is se Gazelle Paris C7 Plus HMB uitgeroepen tot beste koop. Ook deze Gazelle Paris e-bike is meer dan een elektrische stadsfiets, en ook de prijs  van deze beste koop ligt ver onder de maximum prijs van 2500 euro in deze categorie. Daarmee laten zowel de best geteste Sparta als de als beste koop aangewezen Gazelle e-bike veel duurdere elektrische fietsen qua testscore ver achter zich.De Gazelle Paris C7+ is voorzien van een bijzonder plezierig rijdende middenmotor van Bosch. Deze motor niet alleen voor een plezierige hoeveelheid power maar ook voor stabiliteit en een goed rijcomfort. Ook op andere punten is het rijcomfort van deze beste Gazelle e-bike bijzonder hoog.
Meer informatie en aanbiedingen Gazelle Paris C7+ HMB


Beste sportieve e-bike: Stella Morena Premium MDBD

Bovenstaande beste e-bikes uit de test zijn door het AD als elektrische stadsfiets gerubriceerd. Dit zijn degelijk ogende elektrische fietsen die vooral voor het dagelijks gebruik ontworpen zijn. Een meer sportieve e-bike is de Stella Morena, die in de AD Fietstest 2020 als beste sportieve e-bike is getest.
Voor een fiets in zijn segment is dit een bijzonder goedkope e-bike, maar daarnaast wint de Stella Morena Premium MDBD het ook op punten. Met een 8,5 als rapportcijfer haalt deze beste e-bike in het sportieve segment een bijzonder hoge score in deze test. Voor concurrerende fietsen van grote A-merken betaal je aanmerkelijk meer, en deze halen een lagere score.

Met zijn middenmotor, traploze versnelling en beltdrive is dit een verbazend complete, luxe en comfortabele e-bike voor zijn prijs.
Meer informatie en aanbiedingen Stella Morena

Beste koop topklasse e-bike: Gazelle Grenoble C8 HMB

Een elektrische fiets uit het hoogste segment (boven de 2500 euro), maar binnen dat segment toch weer goedkoop. Deze beste e-bike is namelijk honderden euro's goedkoper dan veel concurrenten in deze categorie, en die scoren nog lager in de fietsen test ook.


Deze beste elektrische fiets biedt alles dat je van een goede e-bike mag verwachten. Veel comfort, een uitstekende motor die ook nog eens geheel geluidsarm is, luxe onderdelen van hoge kwaliteit en een eenvoudige bediening. Hieronder vind je alle informatie.
Meer informatie en aanbiedingen van deze beste e-bike


Zie ook: Beste e-bikes uit andere testen elektrische fietsen


Onderwerp:
Hier vind je 4  beste e-bikes uit de AD fietstest 2020. Het betreft de beste e-bike in hun klasse. Met de beste e-bike sportief, de beste goedkope e-bike, de beste goedkope elektrische stadsfiets en de beste topklasse e-bike. Kijk hier voor al deze beste elektrische fietsen uit de fiets test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.