Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Advies voor kiezen beste printer

Redactie     16:45     No comments

De één stelt heel andere eisen aan zijn printer dan een ander. Thuis wordt een printer bijvoorbeeld heel anders gebruikt dan op een kantoor. Daarom zijn er meerdere printers die de titel beste printer verdienen.


De printer-experts van Bol.com hebben voor verschillende type gebruikers de beste printers onderverdeeld in categorieën voor verschillend gebruik en de diverse mogelijkheden. Kijk hier voor de voor jouw wensen en toepassingen beste printers.


Kijk bij het printeradvies van Bol.com wat voor jou de beste printers zijn.

Voorbeelden van verschillende soorten printers

Zoals we al schreven zijn er verschillende soorten printer het meest geschikt voor verschillende soorten gebruikers.

De thuisgebruiker

De meest verkochte printers zijn de printers voor thuisgebruik. Deze printers moeten veel mogelijkheden hebben, want de thuisgebruikers willen in kleur en in zwart kunnen printen, ze willen met hun printer ook kunnen scannen en kopiëren en ze willen af en toe een mooie foto uit kunnen printen. Voor deze thuisgebruiker is een all in one inkjet het meest geschikt.

De thuisgebruiker die veel foto's print

Gebruikt deze thuisgebruiker zijn printer veel voor het uitprinten van foto's? Dan is een fotoprinter de beste printer. Ook deze printers heb je als all in one inkjet printer, maar ze zijn beter geoptimaliseerd voor het printen van foto's. Je kunt er verder alles mee wat je met een gewone all in one inkjet ook kan, maar ze zijn over het algemeen wat duurder in aanschaf.

Wil je onderweg meteen de foto's die je maakt kunnen uitprinten? Dan zal je een mobiele fotoprinter moeten aanschaffen. Deze fotoprinters zijn echter alleen geschikt voor het printen van foto's in klein formaat (dus niet in A4). Ook kun je ze nergens anders voor gebruiken.

Zakelijk bulkwerk

Wil je echt heel veel printen? Dan zijn een lage prijs van printje en een hoge printsnelheid belangrijk. In dit geval is een laserprinter de beste printer.

Laserprinter zijn er ook als kleurenprinter en als all-in-one. Ze zijn echter duurder in aanschaf (maar goedkoper in gebruik) dan een inkjet printer. Ook zijn laserprinters minder goed in het mooi afdrukken van foto's. Daarom zijn ze voor particulier gebruik minder populair.

Kijk voor alle advies voor bij het kiezen van de voor jou beste printer bij het bovengenoemde printeradvies van Bol.com, of kijk bij de beste printers uit de test voor de best geteste printers door diverse testorganisaties.


Onderwerp:
Wat is voor jou persoonlijk de beste printer? Dat kun je zien in de bovenaan genoemde printer keuzehulp. Zowel de beste laserprinters als de beste inkjet printers worden in dit beste printer advies meegenomen.
0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.