Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Printeradvies: Advies kiezen beste printer

 

Hier vind je tips en advies voor het kiezen van de voor jou beste printer. 

De één stelt heel andere eisen aan zijn printer dan een ander. Thuis wordt een printer bijvoorbeeld heel anders gebruikt dan op een kantoor. Daarom zijn er meerdere printers die de titel beste printer verdienen.


De printer-experts van Bol.com hebben voor verschillende type gebruikers de beste printers onderverdeeld in categorieën voor verschillend gebruik en de diverse mogelijkheden. Kijk hier onder voor de beste printer conform jouw wensen en toepassingen.


Hier vind je het printer advies

Kijk bij het printeradvies van Bol.com wat voor jou momenteel de beste printers zijn.


Beste printers uit de test

Wil je weten wat de beste printers uit de test zijn? Kijk dan hieronder voor de beste printers in alle soorten uit verschillende testen van printers.

Voorbeelden van verschillende soorten printers

Zoals we al schreven zijn er verschillende soorten printer, en zijn er dus meerdere beste printer. Verschillende beste printers die het meest geschikt voor verschillende soorten gebruikers.

De thuisgebruiker

De meest verkochte printers zijn de printers voor thuisgebruik. De beste printer voor thuisgebruik moet veel mogelijkheden hebben, want de thuisgebruikers willen in kleur en in zwart kunnen printen, ze willen met hun printer ook kunnen scannen en kopiëren en ze willen af en toe een mooie foto uit kunnen printen. 

Voor deze thuisgebruiker is een all in one inkjet het meest geschikt. De all in one inkjet printer kan gebruikt worden als printer, scanner en kopieer apparaat en print foto's mooier af dan een laserprinter. Bovendien is een all in one inkjetprinter een heel goedkope printer, en dus heel betaalbaar voor thuisgebruik.


De thuisgebruiker die veel foto's print

Gebruikt deze thuisgebruiker zijn printer veel voor het uitprinten van foto's? Dan is een fotoprinter de beste printer. Ook deze printers heb je als all in one inkjet printer, maar ze zijn beter geoptimaliseerd voor het printen van foto's. Je kunt er verder alles mee wat je met een gewone all in one inkjet ook kan, maar ze zijn over het algemeen wat duurder in aanschaf.

Wil je onderweg meteen de foto's die je maakt kunnen uitprinten? Dan zal je een mobiele fotoprinter moeten aanschaffen. Deze fotoprinters zijn echter alleen geschikt voor het printen van foto's in klein formaat (dus niet in A4). Ook kun je ze nergens anders voor gebruiken.


Zakelijk bulkwerk

Wil je echt heel veel printen? Dan zijn een lage prijs van printje en een hoge printsnelheid belangrijk. In dit geval is een laserprinter de beste printer.

Laserprinter zijn er ook als kleurenprinter en als all-in-one. Ze zijn echter duurder in aanschaf (maar goedkoper in gebruik) dan een inkjet printer. Ook zijn laserprinters minder goed in het mooi afdrukken van foto's. Daarom zijn ze voor particulier gebruik minder populair.


Kijk voor alle advies voor bij het kiezen van de voor jou beste printer bij het bovengenoemde printeradvies van Bol.com, of kijk bij de genoemde overzichten van beste printers uit de test voor de best geteste printers door diverse testorganisaties.


Onderwerp:
Wat is voor jou persoonlijk de beste printer? Dat kun je zien in de bovenaan genoemde printer keuzehulp. Zowel de beste laserprinters als de beste inkjet printers worden in dit beste printer advies meegenomen. Op deze manier kun je makkelijk je beste printer vinden, of dat nu een printer voor privé, thuiskantoor of zakelijk gebruik is
Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.