Beste outdoor artikelen uit de test

Hier kijken we naar de beste outdoor winkel uit de test, de beste outdoor merken en naar diverse outdoor artikelen die als beste getest zijn.

beste outdoor test

De beste outdoor winkel

De bekende outdoor winkels Bever is zowel tot de beste outdoor winkelketen als beste outdoor webshop gekozen bij de verkiezingen van beste winkelketen en beste webwinkel 2023 - 2024. Dat is niet verbazend want Bever heeft als outdoor winkel een heel grote naam op te houden. 

Bij Bever koop je online en de filialen alle mogelijke outdoor producten. Met alles voor wandelen, fietsen, kamperen en andere buitenactiviteiten.

Meer goede outdoor winkels

Maar er zijn meer goede outdoor winkels online. Kijk bij de aanbiedingen outdoor winkels voor meer goede buitenwinkels.


Beste outdoor artikelen uit de test

Van een groot aantal outdoor artikelen hebben we hier de testen verzameld. Dit zijn de belangrijkste outdoor tests uit deze lijst. Kijk hier voor je beste outdoor artikel:


Beste outdoor merken

Zoals je aan de tests hierboven kan zien zijn er heel veel en heel verschillende outdoor artikelen. Je hebt dus veel goede outdoor fabrikanten, vaak gespecialiseerd in een bepaald soort product zoals wandelschoenen, tenten, regenkleding of tassen. Maar er zijn ook gespecialiseerde outdoor fabrikanten die je bij veel verschillende outdoor producten tegen komt.

Dit zijn een aantal van de beste outdoor merken:


The North Face

The North Face is een goed voorbeeld van zo'n echte outdoor specialist. The Norrh Face is een Amerikaans merk dat hoogwaardige outdoor producten in vele sporten maakt. Bijvoorbeeld goede outdoor schoenen en laarzen, bergsport artikelen en outdoorkleding, maar ook tenten, slaapzakken en rugzakken. 

Al deze The North Face producten zijn heel goed van kwaliteit en tegen zware omstandigheden bestand. The North Face is een echt kwaliteitsmerk op het gebied van outdoorartikelen.

Columbia

Het Amerikaanse Columbia maakt vooral veel outdoorkleding en outdoorschoenen. Met wandelschoenen en wandelkleding, isolerende waterdichte jassen, trailrunning schoenen, wintersport artikelen, mutsen en handschoenen. Maar ook "grotere" outdoor materialen zoals tenten, slaapzakken en andere kampeerspullen.

Salomon

Salomon is een outdoor fabrikant uit Frankrijk die in Nederland vooral bekend is om zijn schoenen, zoals wandelschoenen, trailrunning schoenen, bergschoenen en loopschoenen. Maar ook veel skikleding, wintersportkleding en andere outdoor kleding wordt volop door Salomon gemaakt. En zoals het een goed outdoor merk betaamt zijn al deze producten tegen slechte weersomstandigheden bestand.

Vaude 

Ook Vaude uit Duitsland behoort tot de beste outdoor merken. Vaude staat niet alleen bekend om zijn outdoor benodigdheden van hoge kwaliteit, maar ook om de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van deze outdoor artikelen. 

Vaude maakt veel regenkleding en outdoorkleding, maar ook fietstassen, rugzakken, tenten, slaapmatten, slaapzakken, skikleding, tassen en veel meer. Allemaal zeer geschikt voor outdoor gebruik.

Mammut

Mammut is een Zwitsers outdoor merk dat vooral op de bergsport en klimsport gericht is. Ze maken complete klimuitrustingen, maar zijn ook sterk in bijvoorbeeld bergschoenen en rugzakken voor een trektocht door zwaar terrein.

Patagonia

Evenals bij Vaude staat bij het Amerikaanse Patagonia milieuvriendelijk produceren hoog in het vaandel. Patagonia maakt outdoor kleding voor heel verschillende activiteiten. Voor surfen en wintersport, voor vissen en bergklimmen, voor mountainbiken en wandelen. 

Zie ook:
Onderwerp:
Bever is zowel de beste outdoor winkel als outdoor webwinkel uit de test.  Hier vind je nog meer beste outdoor artikelen uit de test en we hebben een overzicht van de beste outdoor merken.

Een reactie posten

0 Reacties