Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tepro BBQ beste barbecue in test

 

In een test van barbecues is de Tepro Toronto houtskool barbecue als beste barbecue getest. Hier meer informatie over deze beste BBQ uit de test.


Vraag iemand een merk barbecue te noemen en waarschijnlijk noemt deze persoon Weber. Weber is nu eenmaal het meest bekende merk voor barbecues, en Weber barbecues staan bekend om hun hoge kwaliteit. Maar er zijn meer goede barbecue fabrikanten. Zo kwam bij een houtskool-barbecue test in Duitsland geen Weber barbecue als beste uit de test maar een Tepro barbecue. Kijk hier voor deze beste BBQ uit de test.

Getest: Beste houtskool barbecue
Getest door: Expertenteste.de
Beste houtskool-barbecue uit de test: Tepro Toronto


De Tepro Toronto haalt de enorm goede score van 1,1 (in Duitsland zijn de laagste cijfers de beste) en verwijst in de houtskool barbecue test van Expertenteste daarom de Weber One Touch Premium en de Weber Compact Kettle naar de plaatsen twee en drie.

Waarom is de Tepro Toronto de beste houtskool barbecue?

Wat maakt deze houtskool barbecue zo goed? De Tepro Toronto is een mooie en uitgebreide barbecue die een opvallend lage prijs heeft voor hetgeen je krijgt (kijk bij de bovengenoemde link voor de lage actuele prijs). 

Deze beste barbecue uit de test is een wagenmodel BBQ (een trolley) die is voorzien van een groot werkblad aan de zijkant, 4 bestekhaken, een flesopener, een thermometer.

Uniek is de slinger aan de voorkant waarmee je de hoogte van de laag houtskool traploos kunt versnellen. Je hoeft alleen maar aan de slinger te draaien om je vlees en ander voedsel meer of minder hitte te geven. Ideaal!Met de ingebouwde thermometer kun je de hitte in deze beste barbecue in de gaten houden zonder het deksel te openen. Zelfs voor het toevoegen van nieuwe houtskool hoeft deze BBQ niet open. Dat doe je via een deurtje aan de voorkant van de barbecue!

Kortom een geweldig goede houtskool barbecue die in Nederland helaas minder bekend is, maar in Duitsland de ene na de andere barbecue test wint. 
Deze beste barbecue uit de test is in Nederland goedkoop te koop via bovenstaande link.

Zie ook:

Samenvatting:
In Duitsland is de Tepro Toronto als beste houtskool barbecue getest, en het is niet de eerste keer dat deze Tepro BBQ in Duitsland als beste barbecue uit een vergelijkende test komt. Hierboven vind je meer informatie over deze beste barbecue uit de test en een link waar je deze beste BBQ goedkoop kunt kopen. Ook vind je hier boven de beste winkels om een barbecue goedkoop online te kopen en meer best geteste barbecues.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *