Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tepro BBQ beste barbecue in test

Redactie     12:01     1 comment


Vraag iemand een merk barbecue te noemen en waarschijnlijk noemt deze persoon Weber. Weber is nu eenmaal het meest bekende merk voor barbecues, en Weber staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Maar toch kwam bij een houtskool-barbecue test in Duitsland geen Weber barbecue als beste uit de test maar een Tepro barbecue.

Getest: Beste houtskool barbecue
Getest door: Expertenteste.de
Publicatie test: April 2016 (meer BBQ tests)

Beste houtskool-barbecue uit de test: Tepro Toronto
In Nederland te koop bij: Aanbevolen winkels BBQ

De Tepro Toronto haalt de enorm goede score van 1,1 (in Duitsland zijn de laagste cijfers de beste) en verwijst in de houtskool barbecue test van Expertenteste daarom de Weber One Touch Preium en de Weber Compact Kettle naar de plaatsen twee en drie.

Waarom is de Tepro Toronto de beste houtskool barbecue?

Wat maakt deze houtskool barbecue zo goed? De Tepro Toronto is een mooie en uitgebreide barbecue die een opvallend lage prijs heeft voor hetgeen je krijgt (kijk bij de bovengenoemde winkels voor de laagste actuele prijs). Het is een wagenmodel BBQ (een trolley) die is voorzien van een groot werkblad aan de zijkant, 4 bestekhaken, een flesopener, een thermometer.

Uniek is de slinger aan de voorkant waarmee je de hoogte van de laag houtskool traploos kunt versnellen. Je hoeft alleen maar aan de slinger te draaien om je vlees en ander voedsel meer of minder hitte te geven. Ideaal!Met de ingebouwde thermometer kun je de hitte in de barbecue in de gaten houden zonder het deksel te openen. Zelfs voor het toevoegen van nieuwe houtskool hoeft deze barbecue niet open. Dat doe je via een deurtje aan de voorkant van de barbecue!

Kortom een geweldig goede houtskool barbecue die in Nederland helaas minder bekend is, maar in Duitsland de ene na de andere barbecue test wint.Deze beste barbecue is in Nederland te koop bij bovenstaande winkels.

Tip: Zie ook de Consumentenbond barbecue test

,


1
replies
  1. Welke BBQ je ook koopt, koop er altijd 1 op goede werkhoogte zodat je relaxed kunt staan barbecuen.En ook een zijtafeltje zoals bij deze BBQ is erg handig om al je spullen op te zetten. Ik had eerat een grondmodel en nu zo'n tafelmodel maar dat tweede werkt echt veel beter.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.