Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Verkade beste in chocoladeletter test

 


Welke chocoladeletter kun je dit jaar het beste in je schoen vinden? Hier de resultaten van een test van chocoladeletters. Het betrof chocoladeletters met karamel en zeezout.


De redactie van de website Punt. deed een beperkte maar nuttige test. Vier chocoladeletters van populaire winkels en merken werden aan een smaakvolle test onderworpen.

Beste chocoladeletter: Verkade

De Verkade chocoladeletter is de duurste van deze proeverij, maar ook de beste. Deze letter heeft een lekkere chocoladesmaak, niet te zoet. Wel plakt de karamel en heeft hij een wat zware smaak. Een voedzame letter.

Best of the rest: Hema chocoladeletter

De Hema chocoladeletter met karamel en zeezout eindigt als tweede. Deze chocoladeletter heeft een volle smaak, maar is ook romig en best zoet.

De supermarkt-chocoladeletters van Plus en Lidl (Favorina) kon het panel minder bekoren. Kijk op Punt. voor meer bevindingen bij bij deze chocoladeletter-test en de prijzen van de geteste chocoladeletters met karamel en zeezout.


Publicatie test: November 2016

, ,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *