Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

3 x de beste houtskoolbarbecue

Redactie     16:27    


Alle gasbarbecues en elektrische barbecues ten spijt, de houtskoolbarbecue is nog steeds de meest gebruikte barbecue. In deze test kijken we naar drie barbecues die als beste koop zijn uitgeroepen. De beste goedkope barbecue, de beste barbecue voor een middelgrote groep, en de beste BBQ voor grote groepen.


Deze selectie is gemaakt de de barbecue-experts van het BBQcenter. Deze houtskoolbarbecues, en veel andere goede BBQ's, zijn te koop bij de aanbevolen winkels geselecteerd op Beste Barbecue Kopen. Daar vind je ook de barbecue top 10 en een Barbecue Keuzehulp voor het selecteren van de beste barbecues.

Beste goedkope houtskoolbarbecue: Activa Classic Montenegro

Een volwaardige verrijdbare kogelbarbecue voor minder dan 50 euro? Ja het kan, met de Activa Classic Montenegro. Dit is een 44 centimeter barbecue, dat is voldoende voor een gezin van 6 personen. De barbecue is 86 centimeter hoog waardoor je op een aangename manier kunt barbecueën. Via wieltjes is de Activa houtskoolbarbecue makkelijk te verplaatsen.Ook beschikt deze complete barbecue over een asopvangbak wat betekent dat schoonmaken achteraf minder werk is. Je kunt met een gesloten deksel barbecueën en er is een regelbare luchttoevoer. Eigenlijk is het enige wat we missen een dekselthermometer, maar verder is de Activa Classic Montenegro heel compleet. En dat voor die prijs!

Beste houtskoolbarbecue voor een middelgrote groep: Outdoorchef Chelsea 480 C

Is bovenstaande houtskoolbarbecue voor jou wat aan de krappe kant? Kijk dan eens naar de Outdoorchef Chelsea 480 C. Deze houtskool BBQ is groot genoeg voor een barbecue voor 8 personen. De houtskoolbarbecue beschikt over de Outdoorchef-trechtertechnologie die er voor zorgt dat je zowel direct als indirect kunt grillen. Dat laatste maakt langzaam garen mogelijk.


Het rooster van de Outdoorchef Chelsea 480 C is opklapbaar zodat je makkelijk tussendoor houtskool kunt bijvullen. In tegenstelling tot de Activa beschikt deze houtskoolbarbecue wel over een ingebouwde thermometer.

Beste houtskoolbarbecue voor een grote groep: Weber Master Touch

Een barbecuefeest kun je gerust geven met de Weber Master Touch houtskoolbarbecue voor maximaal 12 personen. De inzetstukken van de GBS-serie passen op deze barbecue. Met deze houtskoolbarbecue en deze inzetstukken kun je niet alleen vlees en groente grillen, maar ook wokgerechten en zelfs pizza's en poffertjes maken! Uniek!


Via het One Touch-systeem kun je in één beweging de ventilatieroosters openen en de as laat vallen in de grote, gesloten aspan onder de BBQ.

Kijk bij het BBQcenter en de andere winkels op het bovengenoemde Beste Barbecue Kopen voor alle goede barbecues tegen de laagste prijs.

Publicatie test: mei 2017
Meer barbecue testen

Foto bovenaan: Weber

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.