Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

3 x de beste houtskoolbarbecue

 

Hier drie beste houtskoolbarbecues uit de test. De beste houtskoolbarbecue voor een klein, middelgroot en middelgroot gezelschap.


Alle gasbarbecues en elektrische barbecues ten spijt, de houtskoolbarbecue is nog steeds de meest gebruikte barbecue. In deze test kijken we naar drie barbecues die als beste koop zijn uitgeroepen. De beste kleine barbecue (draagbaar), de beste barbecue voor een middelgrote groep, en de beste BBQ voor grote groepen.

Deze selectie is gemaakt de de barbecue-experts van het BBQcenter. Deze houtskoolbarbecues, en veel andere goede BBQ's, zijn te koop bij de aanbevolen winkels geselecteerd op Beste Barbecue Kopen. Daar vind je ook de barbecue top 10 en een Barbecue Keuzehulp voor het selecteren van de beste barbecues.

Beste barbecue voor een kleine groep: Weber Smokey Joe

De Smokey Joe is de kleinste van de Weber barbecues. Organiseer je je barbecues voor maximaal vier personen, of gebruik je de houtskoolbarbecue alleen voor het grillen van kleine hapjes, dan is deze kleine Weber houtskoolbarbecue de beste koop. 

Voor een relatief laag bedrag heb je dan namelijk een echte Weber barbecue, een Weber houtskoolbarbecue van hoge kwaliteit!

Weber Smokey Joe houtskoolbarbecue

Weber Smokey Joe Premium


De Weber Smokey Joe is verrijdbare houtskoolbarbecue maar een barbecue die klein en licht genoeg is om te dragen. Neem je de houtskoolbarbecue vaak mee op pad? Kies dan voor de Premium versie van de Weber Smokey Joe die je kan dragen via een handvat op het deksel (zie foto). 

Klik het deksel vast en je hebt een draagbare houtskoolbarbecue die mee kan naar het strand, de camping of een recreatiegebied.

De warmte binnen de barbecue is goed te regelen via het deksel. Alle beste houtskoolbarbecues beschikken over een deksel omdat je dan veel meer grip hebt op de temperatuur, en bovendien geen last hoeft te hebben van weer en wind tijdens het barbecueën. 

Deze beste kleine houtskoolbarbecue beschikt tegen over een ventilatie rooster aan de onderkant om de luchttoevoer te regelen.

Kijk bij de bovenstaande link of op Beste Barbecue Kopen voor de actuele lage prijs van deze beste kleine houtskoolbarbecue van Weber uit de test.


Beste houtskoolbarbecue voor een middelgrote groep: Outdoorchef Chelsea 480 C

Is bovenstaande houtskoolbarbecue voor jou wat aan de krappe kant? Kijk dan eens naar de Outdoorchef Chelsea 480 C. Deze houtskool BBQ is groot genoeg voor een barbecue voor 8 personen. 

De houtskoolbarbecue beschikt over de Outdoorchef-trechtertechnologie die er voor zorgt dat je zowel direct als indirect kunt grillen. Dat laatste maakt langzaam garen mogelijk.


Outdoorchef Chelsea 480 C houtskoolbarbecue
Outdoorchef Chelsea 480 C 


Het rooster van de Outdoorchef Chelsea 480 C is opklapbaar zodat je makkelijk tussendoor houtskool kunt bijvullen. In tegenstelling tot de Activa beschikt deze houtskoolbarbecue wel over een ingebouwde thermometer.

Ook is deze beste middelgrote barbecue een verrijdbare houtskoolbarbecue. Het voordeel van verrijdbare houtskoolbarbecues is dat je deze barbecues makkelijk en veilig kunt verplaatsen. Bovendien heeft de Outdoorchef Chelsea 480 C houtskoolbarbecue een aangename werkhoogte.

Kijk bij de bovenstaande links voor meer informatie en de actuele laagste prijs van deze beste houtskoolbarbecue voor groepen tot wel 8 personen.

Beste houtskoolbarbecue voor een grote groep: Weber Master Touch

Een barbecuefeest kun je gerust geven met de Weber Master Touch houtskoolbarbecue voor maximaal 12 personen. De inzetstukken van de GBS-serie passen op deze barbecue. 

Met deze houtskoolbarbecue en deze inzetstukken kun je niet alleen vlees en groente grillen, maar ook wokgerechten en zelfs pizza's en poffertjes maken! Uniek!


Weber Master Touch houtskoolbarbecue

Weber Master Touch houtskoolbarbecue


Via het One Touch-systeem kun je in één beweging de ventilatieroosters openen en de as laat vallen in de grote, gesloten aspan onder de BBQ.

Kijk bij het BBQcenter en de andere winkels op het bovengenoemde Beste Barbecue Kopen voor alle goede barbecues tegen de laagste prijs.

Zie ook: 


Samenvatting:
Barbecueën op houtskool is het echte barbecueën. Daarom hier drie beste houtskoolbarbecues uit de test. Het betreft de beste houtskoolbarbecue voor een klein gezelschap (tevens de beste draagbare barbecue), de beste houtskoolbarbecue voor een groep tot 8 personen (een goede verrijdbare houtskoolbarbecue) en de beste houtskoolbarbecue voor een grote groep tot wel 12 personen. 

Van al deze beste houtskoolbarbecues vind je hier de aanbiedingen en op Beste Barbecue Kopen zijn nog meer goede houtskoolbarbecues en andere goede barbecues te vinden, plus de beste winkels om al deze goede barbecues goedkoop online te kopen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.