Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Kassa test naturel chips

 

Welke naturel chips zijn de lekkerste en beste chips? Kijk hier naar de Kassa test van naturel chips. 

beste naturel chips test Kassa

Patatje Joppie, paprika, Italiaanse kruiden, ribbelchips, tortilla, nacho cheese, bolognese, .... je zou bijna vergeten dat er ook nog gewone naturel chips zijn. En dat de gewone chips heel lekker zijn, met of zonder dipsaus. Maar welk van al die naturel chips zijn de lekkerste? Het Vara televisieprogramma Kassa testte dat uit. Hier hun test van naturel chips.

Het item met de test van naturel chips uit hun uitzending kun je hieronder bekijken.


Zoals je daarin kunt zien komen de naturel chips van Jumbo als beste chips uit de test, gevolgd door de chips van de Lidl, Albert Heijn. Lays en Aldi. Opmerkelijk: Alle vier de geteste huismerk chips zijn omgerekend naar gewicht exact extra duur. Alleen de Lays chips zijn wat duurder, maar voor de kwaliteit maakt dat gezien de test niet uit.

Kijk hierboven naar de video van de test voor alle commentaren en de cijfers die de chips van het proevende publiek kregen.

Zie ook: Kijk hier voor alle uitslagen van testen.

Een greep uit de rijk gevulde chipsbak

Deze test van chips door Vara's Kassa was maar een kleine greep uit alle soorten chips. De huismerk chips van AH, Aldi, Lidl, Jumbo en de merkchips van Lays werden geproefd. Maar bijvoorbeeld de naturel chips van Croky, Pringels en G'woon en van de huismerken van supermarkten als Plus en Dirk deden aan de test niet mee.

En dan hebben we het nog niet eens over alle paprika chips, groente chips, biologische chips en wat er allemaal nog meer aan chips te proeven valt.

Maar de de test leert ons wel dat de kwaliteit van de geteste chips niet veel verschikt, dat van deze chips de Jumbo chips de lekkerste zijn en dat je van het kijken naar de bovenstaande video trek krijgt.

Onderwerp:
In bovenstaande video kun je de Kassa test van naturel chips zien. Chips van A-merken en huismerken worden hier geproefd en getest.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.