Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste speelgoed kinderen 6-7 jaar: Vtech Kidizoom Flix

 

Onder de naam Kidizoom maakt Vtech al jaren heel leuke kindercamera's. Het nieuwste model, de Vtech Kidizoom Flix is uitgeroepen tot het beste speelgoed van het jaar 2017 voor kinderen van 6 a 7 jaar.


De Kidizoom Flix is een futuristische ogende kindercamera waarmee je niet alleen filmpjes, foto's en geluidsopnames kunt maken, maar deze ook kunt bewerken.Dat is een algemeen kenmerk van de Vtech Kidizoom camera's (kijk hier voor alle modellen tegen een lage prijs).  Maar de Kidizoom Flix heeft nog meer leuke eigenschappen en mogelijkheden. Deze robotcamera kan je gezicht herkennen en maakt grappige geluiden als hij je herkent. Ook kun je de Kidizoom Flix inzetten als bewakingscamera voor je kamer. Deze kindercamera beschikt namelijk over een bewegingssensor en kan foto's maken als er iemand de kamer binnenkomt. Ideaal om je "inbrekende" kleine broertje te betrappen.


Dankzij de flexibele driepoot zet je dit beste speelgoed makkelijk overal neer. De draaibare camera zorgt voor een goed standpunt voor foto’s, video’s en te gekke selfies.

Voor de gemaakte foto's, video's en geluidsopnames zijn veel leuke effecten, filters en vervormingen beschikbaar. En je kunt de robotcamera zelfs "verzorgen". Geef de robot op tijd te eten en je speelt extra mogelijkheden vrij.


En spelletjes kun je ook nog spelen op deze veelzijdige kindercamera die is uitgeroepen tot beste speelgoed van het jaar 2017 voor kinderen in de onderbouw leeftijd. De Vtech Kidizoom Flix is te koop in de kleuren blauw en roze.

Kijk bij het eerder genoemde overzicht voor alle Vtech Kidizoom kindercamera's.

Zie ook: Meer beste speelgoed test

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.