Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Stikbot Zanimation Studio. Zelf animatiefilmpjes maken

 


Dat Stikbot Zanimation Studio Speelgoed van het Jaar 2016 voor kinderen van 8 a 9 jaar oud is geworden is geen verrassing. Dit originele speelgoed waarmee je heel makkelijk zelf animatiefilmpjes kunt maken was de grote favoriet. Stikbot Zanimation Studio is ook heel leuk voor oudere kinderen en zelfs voor volwassenen.

Op YouTube verschijnen steeds meer filmpjes die met Stikbot Zanimation Studio zijn gemaakt. Het pakket bestaat uit twee stikbots (poppetjes die je op alle manieren kunt bewegen), een groen scherm en een statief voor je smartphone. De bijbehorende app kun je via internet downloaden.

Maak zelf een vloeiende animatiefilm met je smartphone

Zet de stikbots telkens in een iets andere positie, en maak telkens een foto met de app. Zo maak je je eigen animatiefilmpjes. Als je maar genoeg foto's maakt zorgt de app er voor dat er vloeiende bewegende beelden ontstaan. De gemaakte filmpjes kun je vervolgens op YouTube plaatsen of op een andere manier via social media delen.

Extra leuk met het groene scherm

Kijk bij de aanbiedingen van Stikbot om Stikbot Zanimation Studio tegen de laagste prijs te kopen. Je vind daar ook aanbiedingen van Stikbot Studio. Dit is een goedkopere versie waarbij het groene scherm ontbreekt. Dit groene scherm maakt het maken van de animatiefilmpjes echter juist heel leuk omdat je je stikbots via het green screen in alle decors kunt plaatsen.


In de video hierboven kun je zien hoe alles in zijn werk gaat, en hoe leuk deze animatiefilmpjes gemaakt met Stikbot Zanimation Studio er uit zien.

Zie ook: Meer beste speelgoed test
Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *