Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Het leukste speelgoed (2019 - 2020)

 


Wat is het leukste speelgoed. Hier kijken we naar het leukste speelgoed van dit moment voor kinderen in verschillende leeftijden.


De website Het Leukste Speelgoed heeft voor iedere leeftijdscategorie een top 5 van het leukste speelgoed samengesteld. Hieronder kun je al dit leukste en beste speelgoed vinden.

Het leukste speelgoed voor peuters

Één van de vijf geselecteerde speelgoed artikelen voor peuters is Cubby de Beer van FurReal, een specialist in interactief knuffelspeelgoed. Cubby valt beslist in deze categorie, want deze beer is dol op knuffelen.


Bovendien is Cubby zeer interactief. Als je hem knuffelt, dan knuffelt hij terug. Als je tegen hem praat, dan brabbelt Cubby gezellig terug. Cubby de Beer is dan ook genomineerd voor Speelgoed van het Jaar.

Kijk voor alle informatie en de prijs bij het bovenstaande leukste speelgoed voor peuters. Daar vind je ook het andere leukste speelgoed voor kleine kinderen.

Het leukste speelgoed voor kleuters

Bij het leukste speelgoed voor kleuters is de Vtech Kidizoom Duo de nummer één. Een digitale camera zo simpel dat, inderdaad, een kleuter hem kan bedienen.


Bovendien heeft de Vtech Kidizoom Duo veel leuke functies voor kinderen. Er zijn effecten die je op de gemaakte foto's en video's kunt loslaten en ook het geluid kun je op een grappige manier vervormen. Verder zijn er leuke spelletjes die gebruik maken van de bewegingssensor.

HetLeuksteSpeelgoed.nl heeft de Vtech Kidizoom Duo bij het kleuterspeelgoed ingedeeld, maar ook voor wat oudere kinderen is dit een heel leuke kindercamera. Kijk bij het bovenstaande leukste speelgoed voor kleuters voor meer informatie en de rest van de top 5 van leukste kinderspeelgoed.

Het leukste speelgoed voor kinderen 7 a 8 jaar

Voor kinderen van de onderbouw van de basisschool is ander Vtech Kidzoom speelgoed als leukste speelgoed uitgeroepen, namelijk de smartwatch. Welk kind wil er nou geen smartwatch!


De mogelijkheden van deze smartwatch lijken sterk op die van de Kidizoom camera. Je kunt filmpjes en foto's maken en van effecten voorzien en je kunt spelletjes spelen die gebruik maken van de bewegingssensor. Maar natuurlijk is deze Vtech smartwatch ook een horloge. De tijd kan op diverse manieren getoond worden en ook worden opgelezen door de smartwatch.

Maar ook heel ander speelgoed kom je in deze top vijf van leukste speelgoed tegen, bijvoorbeeld van Lego, Nerf en 999 Games, een fabrikant van bordspellen. Kijk in de bovenaan genoemde top vijf van leukste speelgoed voor kinderen van 7 - 8 jaar voor alle informatie.

Het leukste speelgoed kinderen 9 - 12 jaar

Bij de kinderen in de bovenbouw is het leukste speelgoed geen elektronica of computergame, maar een klassieker onder de bordspellen, Monopoly! Maar niet de standaard Monopoly maar Monopoly Valsspeler editie.


De naam zegt het al, bij deze Monopoly mag er gefraudeerd worden. Sterker nog, anders win je niet. Maar pas op, je medespelers mogen je niet betrappen want een valsspeler wordt bestraft.

Maar in deze top vijf staat ook heel ander speelgoed. Kijk bij het bovenaan genoemde leukste speelgoed voor kinderen van 9 - 12 jaar voor al dit leukste speelgoed voor deze leeftijd.

Het leukste speelgoed voor tieners

Voor tieners (en volwassenen) is er ook veel leuk speelgoed verkrijgbaar. Topper in deze categorie is Jachtseizoen, een spel gebaseerd op het populaire via YouTube uitgezonden spelprogramma van StukTV.Jachtseizoen weet de sfeer van het YouTube programma goed in een bordspel te vangen. Één deelnemer aan het spel is de vluchter, de overige deelnemers moeten samenwerken om deze persoon te vangen. Spannend!

Kijk voor de top vijf van het leukste speelgoed in iedere categorie bij de bovenaan genoemde lijstjes.

Zie ook: Meer beste speelgoed uit de test

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.