Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Leukste speelgoed van het jaar 2020

 

Een overzicht van het leukste speelgoed van 2020. Met aanbieding van dit beste speelgoed.

Leukste speelgoed


Ieder jaar wordt in een gelijknamige verkiezing het speelgoed van het jaar aangewezen. Een jury selecteert voor iedere leeftijdscategorie het leukste speelgoed en de leukste spellen en heel Nederland mag daarna stemmen op deze nominaties. Zo komt voor voor zeven leeftijdscategorieën het beste speelgoed uit de test.

Wil je weten wat het leukste speelgoed van eind 2020 was? Kijk dan bij de winnaars speelgoed van het jaar verkiezing 2020.

Hieronder meer informatie over de test en verkiezing van het beste en leukste speelgoed van het jaar.

De Speelgoed van het Jaar verkiezing 2020

Deze verkiezing van het beste speelgoed van het jaar wordt al meer dan 40 jaar georganiseerd. Het leukse en beste speelgoed wordt gekozen door zowel een vakjury als door kinderen en hun ouders.

Eerst selecteert de vakjury al het beste speelgoed in zeven leeftijdscategorieën. Deze vakjurty bestaat uit onder andere journalisten, inkopers van speelgoed, bloggers, een pedagoog en een ontwikkelingspsycholoog.

De vakjury kijkt naar de technische kwaliteit van het speelgoed (bijvoorbeeld gaat het niet snel kapot), men kijkt of het speelgoed na een paar keer spelen nog steeds leuk is, sluit het goed aan bij de leeftijd van de kinderen waarvoor het bedoeld is, leren ze er ook wat van, hoe is de prijs / kwaliteit verhouding e.d.

Hierna komt er tussen september en oktober een verkiezing via de Speelgoed van het Jaar website. Hier mogen alle kinderen, alle ouders en ieder die dat nog meer wil zijn stem uitbrengen op één of meerdere categorieën. In november van ieder jaar worden de winnaars van dit beste en leukste speelgoed van het jaar bekend gemaakt.

De 7 categorieën zijn:
  • Leukste speelgoed 0-3 jaar
  • Leukste speelgoed 4-5 jaar
  • Leukste speelgoed 6-7 jaar
  • Leukste speelgoed 8-9 jaar
  • Leukste speelgoed 10-11 jaar
  • Leukste speelgoed 12-17 jaar
  • Leukste speelgoed volwassenen
Kijk bij het beste speelgoed van het jaar voor alle winnaars van afgelopen jaar.


Zie ook:


, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *